Hudba

Review

Tohle jsou nejlepší akce podzimu 2023. Na koho se můžete těšit z české scény?

Hudební nadšenci a milovníci kultury, pozor! Připravte se na další hudební cestu srdcem Evropy, protože na podzim v Praze vystoupí ti nejlepší čeští talenti.

Praha je rájem pro hudební nadšence, ve kterém česká hudební scéna vzkvétá. Ať už jste fanoušky popu, rocku nebo hip-hopu, hlavní město nabízí řadu koncertů, na kterých se objeví nejznámější čeští umělci. Připravili jsme pro vás výběr těch nejzajímavějších akcí.

EWA FARNA „30“

Zpěvačka se chystá oslavit své 30. narozeniny stylově – svým doposud největším koncertem v pražské O2 areně. Jako jedna z nejoblíbenějších popových hvězd v České republice je její koncert skutečnou oslavou domácího talentu, kterou si nemůžete nechat ujít.

14.10.2023 | O2 arena

VSTUPENKY

Daniel Landa

Fanoušci Daniela Landy se můžou těšit na divoký rockový nářez! Začátkem listopadu totiž dojde k jeho dlouho očekávanému koncertu v pražské O2 areně.

4.11.2023 | O2 arena

VSTUPENKY

Ben Cristovao

Ben Cristovao nabídne v listopadu nezapomenutelné vystoupení, které ukáže jeho všestrannost jako zpěváka, rappera a tanečníka. Díky jeho charismatickému vystupování na pódiu a chytlavým beatům protančíte na tomto koncertu celou noc.

10.11.2023 | O2 arena

VSTUPENKY

MIRAI

Nejúspěšnější česká popová kapela současnosti, MIRAI, se představí 30. listopadu 2023 v pražské O2 areně. Nenechte si tak ujít příležitost být svědky zakončení jejich turné po největších hokejových arenách v Česku.

30.11.2023 | O2 arena

VSTUPENKY

Lucie

Koncert kapely Lucie je jako vstup do stroje času, který propojuje minulost, současnost i budoucnost české rockové kultury. K příležitosti 30. výročí desky Černý kočky mokrý žáby připravila kapela dárek pro své fanoušky a odehraje celou desku živě od začátku do konce na exkluzivním koncertu v pražské O2 areně. Zazní ale i hity napříč celou jejich tvorbou.

7.12.2023 | O2 arena

VSTUPENKY

MARPO & TROUBLEGANG

Po letech se zpěvák, rapper, bubeník a fighter Marpo vrátí se svou kapelou na halová pódia. Se svým TroubleGangem zbourá 9. prosince 2023 pražské O2 universum. Máte se na co těšit!

9.12.2023 | O2 universum

VSTUPENKY

OLYMPIC „60“

Kapela OLYMPIC odehraje v prosinci k jejich 60. výročí koncert v pražské O2 areně, kde vás čeká strhující cesta v čase dlážděná největšími hity. O nezapomenutelný zážitek se postarají kromě kapely také její hosté, velkolepá scéna a originální projekce.

18.12.2023 | O2 arena

VSTUPENKY

Na kterou akci plánujete vyrazit vy? A pokud vstupenky ještě nemáte, mrkněte na naše stránky a vyberte si tu svou.