Akce

Rapová ikona Travis Scott přijede poprvé do Prahy! Tady najdete všechny informace k prodeji vstupenek

Travis Scott přijede v červenci poprvé do Prahy v rámci svého Utopia - Circus Maximus World Tour. Veškeré informace najdete tady v článku.

Vstupenky

Travis Scott patří k nejúspěšnějším rapperům současnosti a je známý především díky svým gigantickým živým produkcím a hudbě, která posouvá hranice. Svůj nejnovější projekt „Utopia“ vydal v červenci 2023. Předvedl ho před 60 tisíci lidmi v Římě a od loňského podzimu s ním objíždí arény a stadiony v Severní Americe.

Teď se evropští fanoušci Travise Scotta mohou konečně radovat. Rapper totiž na letošní léto potvrdil rozsáhlé evropské turné. Po vyprodaném severoamerickém turné bude turné Travise Scotta UTOPIA – „Circus Maximus Tour“ pokračovat letos v létě 12 koncerty v arénách a na stadionech, včetně jeho prvního vystoupení v České republice. Do pražské O2 areny dorazí už 18. července!

Travisova hudební cesta

Travis Scott vyrůstal v texaském Houstonu, hudbě se začal věnovat už jako teenager a své první skupinové projekty produkoval zcela sám. Aby si splnil svůj sen, opustil vysokou školu a přestěhoval se do Los Angeles. Potkal rapové ikony T.I. a Kaynea Westa, kteří se stali Travisovými prvními mentory.

Ještě před vydáním debutového alba „Rodeo“ v roce 2015 si rapper vybudoval fanouškovskou základnu díky svým mixtapům „Owl Pharaoh“ (2013) a „Days Before Rodeo“ (2014). Spolupráce s Quavem, Kayne Westem, The Weekndem a Justinem Bieberem udělaly z jeho prvního sólového alba mega událost současného hip hopu. Album se umístilo na prvním místě v žebříčku rapových alb Billboardu a bylo startovním signálem Travisovy epické kariéry.

Travis Scott - HIGHEST IN THE ROOM (Official Music Video)

S alby „Birds In The Trap Sing McKnight“ (2016) a „Astroworld“ (2018) se Travis konečně prosadil a změnil hiphopovou scénu díky své výjimečné vizi a nenahraditelnému producentskému talentu. Spolupracoval s nejrůznějšími velkými umělci, několikrát se umístil na prvním místě albového žebříčku Billboard 200 a se skladbou „Sicko Mode“ dosáhl svého nejvýše umístěného singlu v USA. Zdánlivě neúnavně vydával další společná a kompilační alba, cestoval po celém světě a pracoval na vlastní kolekci se značkou Dior.

Travis Scott - I KNOW ? (Official Music Video)

Travis Scott nedávno v písni „Utopia“ (2023) ukázal, jak experimentální může jeho hudba být. Své fanoušky potěšil špičkovými kolaboracemi s Beyoncé, Drakem a 21 Savagem. Všech 19 skladeb z alba dosáhlo debutu v žebříčku Billboard Hot 100. Album se navíc dostalo na první místo ve Velké Británii, Kanadě, Itálii a dalších zemích a bylo nominováno na cenu Grammy za nejlepší rapové album.

Travisova zastávka v Praze

Travise Scotta můžete letos v létě vidět naživo v pražské O2 areně, kterou navštíví 18. července. Zajistěte si vstupenky už 10. května v 10 hodin ve veřejném prodeji na Ticketmaster.cz.

Před koupí vstupenek na koncert se nezapomeňte maximálně připravit a mrkněte na náš příspěvek na blogu. Najdete tam přehled toho, co byste měli ještě před zahájením prodeje udělat, aby vás nic nepřekvapilo a lístky vám neunikly. A aby vám neunikly žádné akce, přihlaste se k odběru našeho newsletteru.