Ostatní

Ticketmaster Awards 2024. Tady jsou vítězové letošního ročníku

Po dobu jednoho týdne mohli fanoušci hlasovat pro svého oblíbence, který vystoupil v Česku v roce 2023. Podívejte se na vítěze Ticketmaster Awards 2024 zde!

Na konci ledna letošního roku se otevřela brána do světa hudby a zážitků prostřednictvím Ticketmaster Awards 2024. Tisíce fanoušků se zapojily do hlasování pro svého oblíbence, který navštívil Česko v roce 2023. V rámci hlasování navíc měli fanoušci šanci vyhrát poukaz (výherce byl již kontaktován). Fanoušci mohli hlasovat ve dvou různých kategoriích. A vítězi jsou …

Nejlepší interpret poprvé v Česku:

Fanoušci zvolili interpreta The Weeknda za nejlepšího ze zahraničí poprvé v Česku. Zpěvák The Weeknd se vyprofiloval jako jedna z nejvýznamnějších postav současné hudební scény. Jeho hudba, ostrá jako břitva, spojuje žánry a autentické životní zkušenosti do jedinečné alchymie zvuku.

V roce 2023 zavítal The Weeknd do Prahy v rámci svého turné „After Hours til Dawn Tour“.

Nejlepší zahraniční interpret:

Jako nejlepší interpret se stal Louis Tomlinson. Je to charismatická popová senzace, která k nám zamířila v roce 2023 a zasloužila si uznání za svůj přínos k hudební scéně.

Louis Tomlinson není jen hvězdou, která vzešla z nejúspěšnější popové kapely dvacátého prvního století, One Direction. Po ohlášení pauzy skupiny v roce 2015 se Louis rozhodl nezahálet a pokračovat v sólové kariéře.

Gratulujeme vítězům! Rok 2023 byl opravdu jízda. A ten nový nebude akcemi nabitý o nic méně. Hned za pár týdnů v Česku vystoupí třeba Nial Horan, Madison Beer, Tate McRae, Akon a mnoho dalších velkých jmen!

Náš tip: Mějte přehled o nejžhavějších událostech v Česku. Přihlaste se k odběru našeho bezplatného newsletteru tady a budete jednou týdně dostávat aktuální informace ze světa dění.