Ostatní

Review

Metallica vyhrála NEJ akci roku

Vyhlašujeme vítěze prvního ročníku ankety Ticket of The Year v České republice. Rozhodli jste! Metallica byla nejvíc nejlepší!

Výsledky ankety Ticket of The Year

Ticketmaster vyzval své fanoušky, aby v anketě Ticket of The Year, zvolili tu nejlepší živou akci v roce 2019. Jak hlasování dopadlo se dozvíte v tomto článku.

Akcí roku 2019 v České republice 2019 se stala Metallica, resp. jejich koncert.  I další akce do 5. místa svědčí o dobrém fanouškovském vkusu!  Druzí byli Rammstein, třetí britští alternativci Muse, pomyslnou bramborovou medaili by získal davy válcující zrzek Ed Sheeran, a TOP pětku uzavírají legendární New Order.  Vskutku kvalitní žebříček, řekla bych.

Americká heavy metalová kapela Metallica rozpálila fanoušky na letišti v Letňanech letos v srpnu.  Koncert byl součástí WorldWide Tour, v rámci kterého už od roku 2016 odehráli více než 130 megashow.  A drtivá většina hlasujících v anketě v Čechách volila právě tuhle show.

V roce 2020 si pak fanoušci nejvíce přejí užít opět Rammstein… tak uvidíme.  Nicméně v tomto případě asi nebude přání otcem myšlenky. Rammsteini pokračují i v roce 2020 ve svém turné, a dvakrát do téže řeky… tedy do České republiky v rámci jednoho turné, nevstoupí. Tak si budou muset fanoušci leda udělat výlet za hranice.

Ticket Of The Year  se konala celosvětově již popáté . Pro Česko to letos byla premiérová účast, celkem se hlasování účastnili fanoušci ve 24 zemích.

A KDO JE NEJLEPŠÍ VE SVĚTĚ?

Celosvětovým vítězem se stala popová ikona P!nk se svým světovým turné Beautiful Trauma, se kterým potěšila fanoušky v  Americe, Austrálii, na Novém Zélandu a v Evropě.  Držitelka Grammy, která vydala letos v dubnu své osmé studiové album Hurts 2B Human, uskutečnila rekordních 157 show po celém světě.  P!nk ke svému vítězství řekla: „Jaká pocta! V rámci Beautiful Trauma World Tour jsem měla opravdu neuvěřitelný tým, který beru jako rodinu. Hodně jsme dřeli, abychom vytvořili tu nejlepší show, jaké jsme pro všechny naše fanoušky schopni, a jsem velmi hrdá na nás na všechny!“

Světovou dvojkou v anketě Ticket Of The Year se stala… světe div se… Metallica! Tak vida… nejsme od světa vzdáleni, a potkáváme se i ve vkusu.