Ostatní

Preview

5 tipů na únorové klubovky

Pokud nevíte kam se vrtnout a dlouhé zimní večery se vám už zajídají, pak neváhejte a vyrazte do klubu. Přinášíme vám hned 5 koncertních tipů, které by neměly uniknout vaší pozornosti!

Vstupenky na klubové akce

Hollywoodský herec Kiefer Sutherland přijede do Prahy se svou kapelou a zahraje a zazpívá písně z aktuální desky Reckless & Me. Třiapadesátiletý Kanaďan Kiefer Sutherland, známý z filmu Stůj při mě a jako agent Jack Bauer ze seriálu 24 hodin, není jen hercem. V posledních čtyřech letech vydal dvě alba, na nichž hraje na kytaru a zpívá písně inspirované country a rockem. Vyprávějí o zlomených srdcích, mizerných zaměstnáních nebo náklonnosti k tequile. Kiefer Sutherland živě už 15. února v pražském Lucerna Music Baru!

Kiefer Sutherland - Something You Love (Official Video)

 

Hot 8 Brass Band je skupina pocházející z amerického New Orleans, která se může pochlubit nominací na cenu Grammy. Její hudební výraz zrcadlí dědictví tradičního neworleanského jazzu i modernější žánry, včetně prvků funku, hip hopu, rapu a jeho místní podoby „bounce“. V Praze kapela vystoupí 15. února v klubu Meetfactory v rámci svého Mardi Gras Tour 2020.

Hot 8 Brass Band - Love Will Tear Us Apart (Official Video) [Joy Division Cover]

 

Talentovaná dvojice z britského Yorkshire Seafret vydala 7. února dlouho očekávané album s názvem  Most Of Us Are Stranger. Pražští fanoušci budou mít možnost poprvé slyšet songy z nového alba naživo už 27. února, kdy kapela navštíví Lucerna Music Bar.

Seafret - Most Of Us Are Strangers [Official Video]

 

Výrazná tvář rapového undergroundu Pouya se po své první vyprodané show v Praze vrací. V Roxy vystoupí 19. února po boku s hosty Boobiem Lootavelim a WYBMF. Do Prahy přiveze své poslední album The South Got Something To Say. Přijďte si poslechnout průkopníka, Pouya svou kariéru jako jeden z prvních rapperů započal na Soundcloudu!

Pouya & Boobie Lootaveli - Crowd Control feat. Shakewell

 

DAS EFX  jsou na scéně již od roku 1988 a ovlivnili mnoha rapperů, mezi nimi i Lords of the UndergroundFu-Schnickens či Kris Kross, mají na kontě platinové album a spolupráci s Ice Cube. Do pražského Futura přivezou největší hity – Real Hip HopThey Want EFX nebo Mic Check, a nezapomenutelnou energii z Brooklynu. DAS EFX vystoupí v rámci Real Hip Hop Boombox večera 27. února ve Futurum Music Club.

Das EFX - Baknaffek (Official Video) [Explicit]

 

Pokud jste si z našich tipů nevybrali, pak pro vás máme ještě jeden bonusový! Protože akcí, které naše společnost prodává je opravdu spousta, připravili jsme pro vás rozcestník průvodců. Ten vám pomůže s rychlou orientací a nákupem vstupenek na akce, které máme v nabídce.