Hudba

Review

Darujte čas a zážitky

Každý rok stojíme před otázkou, jaký vánoční dárek koupit svým blízkým. Stále hledáte? Pak se nechte inspirovat našimi tipy na vánoční dárky.

Podívejte se na naši nabídku

Nákup vánočních dárků – není snadné najít něco vhodného. Připravili jsme pro vás malý, ale pěkný výběr akcí, které zaručeně potěší vaše děti, sourozence, rodiče i přátele. A pokud chcete mít jistotu, můžete jednoduše zakoupit dárkovou poukázku Ticketmaster.

Tip: Poukázky jsou také skvělým dárkem na poslední chvíli, protože si je můžete snadno a pohodlně vytisknout doma.

Dárkový ePoukaz Letní Shakespearovské slavnosti

Od středy 1. prosince jsou v prodeji Dárkové ePoukazy na Letní shakespearovské slavnosti 2022. Krásný vánoční dárek v podobě ePoukazu umožní příznivcům Slavností obdarovat své blízké, a kromě bohaté nabídky představení garantuje i možnost přednostního nákupu vstupenek ještě před oficiálním zahájením předprodeje. Poukazy v hodnotách 500 – 5000 Kč jsou k dispozici do Prahy, Brna i Ostravy a uplatnit je lze při on-line nákupu.

Tipy pro celou rodinu

Nechcete už dětem kupovat hračky nebo prostě jen nemáte nápad? Připravili jsme pro vás několik tipů na akce, které se hodí jako rodinný výlet nebo jako dárkový poukaz pro vaše blízké.

Comic-Con Prague

se zaměřuje na filmy, seriály, hry, komiksy a knihy především v žánrech sci-fi, fantasy a hororu. Na jedné akci se setkáte s nevídaným množstvím herců, komiksových výtvarníků, spisovatelů a dalších umělců.

Vstupenky

Cavalluna

Nejpopulárnější rodinná jezdecká show CAVALLUNA – Celebration! slibuje spektakulární jezdecké výkony kombinované s artistickými prvky a emocemi nabité hudební kompozice – to vše spojené s výpravným příběhem.

Vstupenky

Justin Bieber

“Justice World Tour“ – Od května 2022 do března 2023 bude Bieber cestovat po pěti kontinentech, navštíví více než 20 zemí a odehraje více než 90 koncertů.

Vstupenky

Drákula na ledě

Drakula na ledě představuje svou verzi tohoto tajemného a hypnotizujícího příběhu. Skvělá ruská krasobruslařská škola vám ukáže nové, netradiční podání tohoto věčného díla. Drakula na ledě je muzikál na bruslích, v němž uvidíte skvělé výkony krasobruslařů v barevných kostýmech, světelnou a zvukovou show.

Vstupenky

Tipy pro rodiče nebo prarodiče

Rodiče, prarodiče, strýcové a tety atd. také jistě ocení tak trochu neobvyklý dárek. Jak je to se vstupenkami na koncerty, do divadel nebo výstavy?

Beth Hart

Beth Hart na vlně úspěchu svého nového studiového alba potvrzuje svou pozici jedné z nejlepších a nejúspěšnějších bluesrockových zpěvaček současnosti. „Její hlas je nezaměnitelný, energie jejích koncertů nezapomenutelná.“ Nenechte si koncert ujít!

Vstupenky

Hana Hegerová – koncertní pocta

Ještě nemáte vánoční dárek pro Vaše blízké? Máte jedinečnou možnost zakoupit vstupenky na výjimečný večer HANA HEGEROVÁ – KONCERTNÍ POCTA, který se uskuteční 13. června 2022 od 20:00 v pražském O2 universu za speciální vánoční cenu. Pouze v termínu od 24.12.2021 od 00:01 do 26.12.2021 do 23:59 zakoupíte jakoukoli vstupenku na tento koncert za jednotnou cenu 1990,- Kč. Cena platí na jakékoli místo v sále. Další slevy v tomto termínu uplatnit nelze.

Vstupenky

Eric Clapton

V pražské O2 areně britský zpěvák a kytarista vystoupí 5. června 2022. Čtyřiasedmdesátiletý hudebník je mimo jiné členem Rokenrolové síně slávy, držitel 18 cen Grammy včetně ceny za celoživotní dílo nebo Řádu britského impéria. Prestižní hudební magazín Rolling Stone zařadil Erica Claptona na druhé místo v žebříčku 100 nejlepších kytaristů všech dob.

Vstupenky

Formidable! Aznavour

Představení Formidable! vytvořené na počest Charlese Aznavoura nás zavede zpět do doby nezapomenutelné „La Bohême“. Skrze kultovní písně nám vypráví neuvěřitelný příběh života slavného šansoniéra. Zpěvák, skladatel a herec arménského původu Charles Aznavour bývá označován za „francouzského Franka Sinatru“. A poté, co Frank Sinatra zemřel, byl Aznavour považován za posledního z tzv. „Velkých“.

Vstupenky

Tipy na co vyrazit s přáteli

Ani o letošních Vánocích by přátelé neměli odejít s prázdnou. Pořiďte si proto vstupenky nebo dárkové poukázky z pohodlí domova a vyražte v roce 2022 společně na koncerty, představení nebo festivaly.

Prague Rocks

Metallica, Five Finger Death Punch, Red Fang, Steel Panther a další, vystoupí na již třetím ročníku jednodenního festivalu Prague Rocks. Tato jedinečná akce ve střední a východní Evropě, na které v minulosti vystoupili například Kiss, ZZ Top nebo zpěvák Ozzy Osbourne, přivítá návštěvníky v létě 2022 pořádnou dávkou metalu a rocku.

Vstupenky

A-HA

Na pódiu budou stát všichni tři původní členové A-ha, Morten Harket, Magne Furuholmen a Paul Waaktaar-Savoy. Českému publiku naservírují unikátní kombinaci nových skladeb a klasických hitů.

Vstupenky

Evanescence

Americká skupina Evanescence v čele s charismatickou Amy Lee přijede do pražského Fora Karlín představit své páté studiové album The Bitter Truth.

Vstupenky

The Legends Rock Fest

The Legends Rock Fest 2022 je po čertech skvělý fest, jehož program 10. ročníku již tradičně hostí legendy domácí scény i nové energické objevy. Každý si najde svou srdcovku.

Vstupenky

Darujte čas a zážitky s dárkovou poukázkou Ticketmaster.

Nenašli jste, co hledáte? Nejste si jisti, která akce by se mohla líbit vašim rodičům, dětem nebo přátelům? S dárkovou poukázkou Ticketmaster si vaši blízcí mohou vybrat událost podle svého přání. Dárková poukázka Ticketmaster je také ideální jako dárek na poslední chvíli, který můžete vytisknout.

Můžete si také znovu prohlédnout naše webové stránky a objevit koncerty, vzrušující sportovní akce a mnoho dalšího, co můžete svým blízkým nadělit pod vánoční stromeček formou poukazu.

Pondělí 20. prosince je posledním termínem pro fyzické objednávky dárkových karet, které je třeba doručit do Vánoc. Nezapomeňte, že naše elektronické dárkové karty si můžete objednat až do 25. prosince.