Ostatní

Review

Kde se tu vzal Ticketmaster?

Trocha historie...

Vrtá vám hlavou kde se tu vzal Ticketmaster?
Vše začalo v roce 1992, kdy se na evropském trhu objevuje společnost Tiketpro, která se stává prvním plně počítačovým prodejcem vstupenek pro střední a východní Evropu. Neuplyne ani rok a je tu první velký koncert - Metallica v Brně.

Ticketpro je nyní Ticketmaster

V roce 1995 vystupují The Rolling Stones na pražském Strahově a Tiketpro je u toho ( návštěvnost tohoto koncertu nebyla dodnes překonána!)

V roce 1996 se mění Tiketpro na Ticketpro a společnost postupně expanduje do zahraničí. Roky plynou, akce přibývají a Ticketpro se stává na dlouhou dobu jedničkou na českém trhu…pokud si tu dobu pamatujete, pak víte, že Ticketpro prodávalo vstupenky na velké, větší i ty největší akce, které se v naší zemi konaly.

V roce 2017 pak zakladatel prvního a dlouho největšího tuzemského síťového prodejce vstupenek Serge Grimaux svoji firmu prodává a ke sloučení s globálním lídrem dodává: „Je to úžasná zpráva pro zábavní průmysl v této části světa. Pro mě osobně to je skvělé zakončení 25leté práce“. K tomu prezident Ticketmasteru, Mark Yovich, tehdy dodal: „Živá zábava je na vzestupu. Koná se stále více akcí. Prostřednictvím Ticketpro se dostaneme ke klientům ve střední a východní Evropě,“.

Jsme tady, větší a silnější než kdy před tím. Stát se součástí skupiny Ticketmaster nám umožňuje poskytovat nejnovější technologie, produkty a služby a přinášet zákazníkům tu nejlepší zkušenost s nákupem vstupenek v České republice.
Buďte u dalšího pokračování této ságy s námi i vy! Spustili jsme pro vás nové webové stránky ww.ticketmaster.cz, kde naleznete kompletní nabídku našich akcí. Vybírejte, nakupujte a bavte se naplno!

Váš Ticketmaster