Stagedive

Jak se točí koncertní film? S kulturním publicistou Honzou Škodou o Taylor Swift a jejím The Eras Tour

Jak se točí koncertní film? Je Taylor Swift: The Eras Tour jedním z těch vůbec nejlepších? Proč si ho nemůže zaplatit každý? Odpovědi na to i mnohem víc otázek vám zodpovíme v nejnovější dílu podcastu Stagedive!

Venku je další díl našeho podcastu Stagedive a tentokrát jsme se podívali na téma, které momentálně hýbe světem filmografie. Koncertní film Taylor Swift: The Eras Tour je vůbec nejvýdělečnějším svého typu v historii, dosud vynesl přes 246 milionů dolarů.

Nás zajímalo, jak takový koncertní film vlastně vzniká. Jak náročné je ho natočit? Proč si to nemůže dovolit každý interpret a jaké další patří k těm vůbec nejlepším?

#2 Honza Škoda: Jak se točil koncertní film Taylor Swift?

Tentokrát jsme si pozvali kulturního publicistu Honzu Škodu, podívali se do backstage tvorby koncertních filmů. Honza kromě dalšího zmiňuje i pár tipů, na které se podívat. Je film Taylor Swift: The Eras Tour jedním z nich? Proč o sobě celebrity natáčí filmy? A odpovídají tyto filmy realitě? 

Celou epizodu s videem najdete na našem YouTube kanálu, ale taky na Spotify, Apple Podcasts i dalších podcastových platformách.