Hudba

Akon míří se svou The Superfan Tour do Prahy! Jak velkou show sem přiveze?

Smack That, Play Hard, Dangerous - to jsou Akonovy hitovky, které vás dokážou pořádně roztančit. Akon zavítá 16. května do Prahy. Veškeré informace o jeho koncertě najdete tady!

VSTUPENKY

Společná párty s Akonem? No jasně! Už na konci roku 2023 oslavovali Akonovo turné fanoušci v Americe a teď zpěvák konečně ohlašuje svůj comeback na pódia v Evropě. A ano, dorazí i do Prahy.

Všestranný a vlivný umělec

Akon se narodil v St. Louis ve státě Missouri a před dvaceti lety zahájil svou úspěšnou hudební kariéru s hity jako „Locked Up“ a „Lonely“. Jeho debutové album „Trouble“ z roku 2004, následované o dva roky později albem „Konvicted“, mu přineslo celosvětovou slávu a uznání. Skladba „Smack That“ se stala nepostradatelnou součástí klubové scény a byla dokonce nominována na cenu Grammy.

Akon - Smack That (Official Music Video) ft. Eminem

Na albu „Freedom“ (2008) se pak Akon projevil zcela jinak a přiklonil se více k europopu. V roce 2019 pak po jedenáctileté pauze vydal španělsky zpívané album „El Negreeto“ a v roce 2020 „Ain’t No Peace“, na kterém spolupracoval mimo jiné s Mali Music a Rickem Rossem. Hudební úspěchy Akona ukazují na jeho všestrannost a vliv v hudebním průmyslu. Poslechněte si Akonovy největší a nejlepší hity tady:

Akon v Praze: Vstupenky v síti Ticketmaster

Zahájení hlavního prodeje vstupenek na koncert Akona v Praze bude 9. února od 10 hodin na Ticketmaster.cz.

Před koupí vstupenek na koncert se nezapomeňte maximálně připravit a mrkněte na náš příspěvek na blogu. Najdete tam přehled toho, co byste měli ještě před zahájením prodeje udělat, aby vás nic nepřekvapilo a lístky vám neunikly.