Akce

Baví vás sport? Tady je nejlepší výběr sportovních akcí v roce 2024

V roce 2024 se můžete těšit na významné sportovní akce. Jaké to jsou, kdy se konají a vše o sportovních událostech v roce 2024 se dozvíte zde v blogu.

Vstupenky

V roce 2024 sportovní akce chybět nebudou! Můžeme se těšit na vše od hokeje a atletiky až po parkur. V tomhle článku najdete seznam toho nejlepšího, na co můžete letos vyrazit.

mshokej

Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji 2024

Svátek hokeje se vrací po devíti letech do Česka. Chcete být u toho a užít si atmosféru nabité arény v Praze? Připravili jsme pro vás několik druhů VIP zážitků. Je jen na vás, jakou variantu si zvolíte. Vložte své srdce do hry a dopřejte si prvotřídní zážitek.

10. 5. – 26. 5. 2024

Vstupenky
zlatá tetra

ZLATÁ TRETRA 2024

Čeká nás největší atletický zážitek roku. Do Ostravy se sjede elita světové atletiky. Nejlepší atleti planety budou testovat svou formu před Mistrovstvím Evropy a Olympijskými hrami. Vydají ze sebe všechno a jedině divák přímo na ostravském městském stadionu pocítí na vlastní kůži příval energie ze soubojů.

28. 5.

Vstupenky
NHL

NHL GLOBAL SERIES 2024

V pátek 4. října a v sobotu 5. října zahájí Sabres a Devils základní část sezóny dvojicí zápasů v pražské O2 areně. Zápasy v Praze se odehrají 4. října v 19:00 hodin a 5. října v 16:00 hodin. Dorazíte?

4. & 5. 5.

Vstupenky
parkur

Global Champions Prague Playoffs

Skvělá zpráva pro fanoušky parkurového sportu. Global Champions Prague Playoffs se vrátí do O2 areny! Fanoušci se kromě jiného můžou těšit na účinkování Prague Lions, který letošní sezonu absolvuje Anna Kellnerová, Niels Bruynseels, Pieter Devos, Jur Vrieling, Thibeau Spits a Fernando Martinez Sommer.

20. – 23. 11.

Vstupenky
fmx

FMX GLADIATOR GAMES 2024

Pozor všichni adrenalinoví nadšenci a fanoušci freestyle motokrosu! Už 14. 12. 2024 bude O2 arena opět plná gladiátorů na dvou kolech. Očekávejte parádní skoky, nové triky a ohnivou show. Přijďte se podívat, jak se freestyle motokros vyvíjí, jak se rodí nové triky a jak gladiátoři překonávají vlastní maxima.

14. 12.

Vstupenky

Pokud jste si nevybrali z našeho výběru, mrkněte rovnou na naše stránky Ticketmaster, kde najdete všechny nadcházející akce po celé republice. A aby vám neunikly žádné akce, přihlaste se k odběru našeho newsletteru.