Ostatní

Preview

Kam vyrazit v lednu 2020 za zábavou

Nevíte kam v lednu vyrazit na koncert, do divadla nebo ples? Přinášíme vám pár našich tipů. Kompletní nabídku našich akcí naleznete na www.ticketmaster.cz.

Kompletní nabídka našich akcí

I v lednu nás čeká pěkná řádka hudebních koncertů, jako např.:

BOTOX – Dvě tváře tour

10.1.2020 – Litvínov

17.1.2020 – Litomyšl

22.1.2020 – Praha

Kapela Botox vydala v v červnu 2O19 debutové CD s názvem Dvě tváře a vyrazila na turné, které vyvrcholí 22.ledna 2020 koncertem v pražském Lucerna Music Baru.

Koupit vstupenky na koncertní turné Botox

 

The Best of TARJA: A night in Prague

21.1.2020 – Obecní dům, Praha

Finská metalová diva Tarja Turunen rozezní jednu z nejznámějších a nejikoničtějších staveb v České republice – Obecní dům na Starém městě v Praze a to v exkluzivní show, která se již nikdy nebude opakovat.

Koupit vstupenky na koncert Tarjy

 

PERSISTENCE TOUR

22.1.2020 – Sono centrum, Brno

A je to tu! Od tohoto momentu vás začneme pravidelně zásobovat novinkami z tábora PERSISTENCE TOUR, které se odehraje 22. ledna v brněnském Sonu a které se nezaměřuje pouze na omílání tradičních zástupců žánru, ale přináší do sestavy každoročně i nováčky.

Koupit vstupenky na Persistence Tour

 

MICHAEL MALARKEY

25.1.2020 – klub Roxy, Praha

Americký herec a hudebník Michael Malarkey se vrací do Prahy s chystanou druhou deskou, kterou nahrával v Anglii. V klubu Roxy zahraje 25. ledna 2020 nové i starší písně. Malarkey se proslavil rolí upíra Enza v seriálu Upíří deníky, ale cítí se být hlavně hudebníkem.

Koupit vstupenky na koncert Michaela Malarkeye

 

JAMES ARTHUR

28.1.2020 – Forum Karlín, Praha

V roce 2012 se James Arthur doslova přes noc stal popovou hvězdou první třídy, když jeho debutový charitativní singl Impossible doputoval na první příčku hitparád ve více než padesáti zemích světa. Historicky nejúspěšnější účastník britského X Factoru v pražském Foru Karlín 28. ledna 2020 představí svou chystanou třetí nahrávku You.

Koupit vstupenky na koncert Jamese Arthura

 

URIAH HEEP

30.1.2020 – Plzeň a 1.2.202 – Ostrava

Britští rockoví velikáni působí na poli hard rockové scény neskutečných padesát let a jak sami dokazují, energie jim rozhodně neschází! Navíc si se svým dokonalým a klasickým rockem stále drží významnou pozici na hudební scéně!

Koupit vstupenky koncerty Uriah Heep

 

 

Ani divadla v lednu nezahálí, stačí si jen vybrat žánr

Vlasy – Hair

12.1.2020 – Divadlo Kalich, Praha

Nechte se unést jedinečným příběhem a nábojem písní z muzikálu, který celosvětově proslavilo legendární filmové zpracování Miloše Formana. V představení zní hit za hitem, songy jako Vodnář, Donna, Je snadné nemít rád, Manchester, Život mám, Kéž slunce svítí… a celá řada dalších se už dávno staly nesmrtelnými.

Koupit vstupenky do Divadla Kalich

 

Oidipus Tyranus

23.1.2020 – RockOpera, Praha

Král Oidipus marně bojuje se svým osudem a snaží se zachránit město Théby před zkázou. Rocková opera představuje první díl antické série, na niž dějově navazují 7 proti Thébám a Antigona. Každá část je ale zcela uchopitelná i bez znalosti ostatních dílů.

Koupit vstupenky do Rockopery

 

Moje hra

28.1.2020 – Divadlo Kalich, Praha

Moje hra je komedií o životě, jakkoli hlavnímu hrdinovi jeho život právě protekl mezi prsty. Slavný spisovatel Josef Jankulovski opustil tento svět nečekaně a s poměrně starosvětským přáním: chtěl po své partnerce, aby uspořádala soukromou smuteční slavnost na jeho počest. V obývacím pokoji se proto u vystaveného Mistra schází šest žen různého věku, postavení i světonázoru, z nichž každá sehrála v životě vyhlášeného bonvivána osudovou roli…

Koupit vstupenky do Divadla Kalich

Dopisy Olze

30.1.2020 – Divadlo v Dlouhé, Praha

První scénické uvedení dopisů Václava Havla z vězení z let 1979 – 1983 v předvečer kulatého výročí Sametové revoluce a jako připomenutí člověka, který vstoupil nejen do světových dějin, ale i do našich životů a srdcí

Koupit vstupenky do Divadla v Dlouhé

 

Také plesová sezóna je v plném proudu. Zatancovat si v lednut můžete třeba v Paláci Žofín, Praha:

11.1.2020 – Veterinární ples

17.1.2020 – Ples Univerzity Karlovy

Koupit vstupenky na akce na Žofíně

 

A nakonec něco pro milovníky dobrého vína.

GALADEGUSTACE Prague Wine Week 2020

28.1.2020 – Jalta Boutique Hotel, Praha

Prague Wine Week je jedinečný a výběrový festival vín, vinařství a gastronomie a vy můžete být přitom.

Koupit vstupenky na Galadegustaci