Hudba

Review

The Neighbourhood přijedou až za rok

Hvězdní poprockeři The Neighbourhood přijedou až za rok, nové album vychází právě dnes.

Vstupenky

Zatímco očekávané album The Neighbourhood vychází právě dnes (25.9.2020), americká rocková kapela odtajnila též nová data rozsáhlého evropského turné. To se kvůli přetrvávající nejisté situaci odkládá o rok, v Praze se hvězdy alternativního rocku představí 18. listopadu 2021 ve Fóru Karlín. Vstupenky jsou stále dostupné u Ticktemaster.

Chip Chrome & The Mono-Tones patří mezi nejočekávanější desky letošního roku – fanoušci alternativního rocku a zejména The Neighbourhood se dočkali právě dnes. Oproti tomu rozsáhlé evropské turné, včetně jeho pražské a bratislavské zastávky, se kapela rozhodla odložit z důvodů, které netřeba připomínat. A tedy se těšíme, že nové album kapely naživo náležitě prožijeme v nových datech: 18. listopadu 2021 v Praze (Fórum Karlín), v Bratislavě pak 27. listopadu 2021 (NTC).

Americká alternativní poprocková skupina The Neighbourhood se vrátí po předešlém, beznadějně vyprodaném koncertě. Hudební dráhu odstartovali NBHD v roce 2011 a do povědomí se dostali debutovou deskou „I Love You.“ a dvakrát platinovým singlem „Sweater Weather“.

The Neighbourhood - Sweater Weather (Official Video)

Za osm let existence nepřestali udávat trendy a na jejich první americké turné s nimi jako support jeli dnes stejně zásadní umělci jako The 1975 nebo Travis Scott. Díky schopnosti se neustále vyvíjet a ohýbat žánry je namístě se ptát jakou kapelou The Neighbourhood vlastně jsou. Jisté je, že jejich tvorba není černobílá jako většina jejich videí.

Vstupenky zůstávají v platnosti. V případě, že se majitelům vstupenek nový termín nehodí, mohou se obrátit na svého prodejce do 30. 11. 2020.

@Fource Entertainment