Hudba

Podzim plný živé zábavy! Tady jsou nejlepší koncerty a akce, které musíte zažít

Podzim je tu a s ním přichází spousta akcí, které si nesmíte nechat ujít! Chcete vědět, co všechno se chystá? Přečtěte si náš článek a objevte top podzimní zážitky.

Ať už jste fanouškem energického rocku, symfonických tribute shows nebo magických akrobatických představení, podzimní nabídka je opravdu pestrá. Připravili jsme pro vás výběr těch nejlepších akcí, které vás budou bavit!

Cirque Du Soleil: Corteo

Cirque du Soleil se vrací do Prahy, tentokrát s jednou z nejoblíbenějších inscenací CORTEO. Cirque du Soleil se tak znovu představí divákům v Praze, kde se loni podařilo uskutečnit 8 představení OVO, které navštívilo několik desítek tisíc diváků!

25. -29. 9. – O2 arena

Vstupenky

Rammstein Symphonic Tribute Show

Zažijte jedinečnou Rammstein tribute symphonic show! Více než 120 světelných efektů, ohnivé akce a téměř 60 muzikantů na podiu spojí industrial metal Rammstein s klasickou symfonií.

25. 9. – Forum Karlín

Vstupenky

Bob Dylan

Hudební legenda Bob Dylan se vrací do Prahy na 3 koncerty v rámci Rough & Rowdy Ways Tour! Narodil se jako Robert Zimmerman a již od dětství byl fascinován country a bluesovou hudbou. Nepromeškejte příležitost zažít jeho nezaměnitelný talent naživo!

4. – 6. 9. – O2 universum

Vstupenky

Lindsey Stirling

Světoznámá houslistka Lindsey Stirling přiveze své jedinečné vystoupení do Prahy, kde 9. října 2024 vystoupí v O2 universu. Tento koncert nabídne nezapomenutelnou kombinaci virtuózní hry na housle, dynamického tance a vizuálně úchvatných efektů.

9. 10. – O2 universum

Vstupenky

Jonas Brothers: FIVE ALBUMS. ONE NIGHT

Jonas Brothers poprvé v Česku! Americké popové legendy vystoupí v pražské O2 areně a slibují nezapomenutelnou show. Čekají vás hity z jejich alba The Album a spolupráce s TOMORROW X TOGETHER.

15. 10. – O2 arena

Vstupenky

Melanie Martinez – The Trilogy Tour

Multiplatinová alternativně-popová hvězda Melanie Martinez oznámila netrpělivě očekávané The Trilogy Tour a nevynechá ani Prahu. Tentokrát představí fanouškům vývoj jejího alter ega „Cry Baby“, a to včetně hitů z tří přelomových alb: Cry Baby, K-12 a Portals.

16. 10. – O2 arena

Vstupenky

Take That

Skupina Take That oznámila svůj návrat s velkým koncertním turné. Už 16. 10. se zastaví v pražském O2 universu. Na This Life On Tour se představí trojice Gary Barlow, Mark Owen a Howard Donald.

16. 10. – O2 universum

Vstupenky

The Driver Era

THE DRIVER ERA poprvé v Česku! Od debutu v roce 2018 nasbírali přes 450 milionů streamů a jejich hity jako „A Kiss“ z alba Girlfriend slaví úspěch po celém světě. Nechte se unést jejich jedinečným vystoupením!

20. 10. – SaSaZu

Vstupenky

SUM 41

Sum 41 se vrací do Prahy! Jejich nekompromisní mix pop punku a heavy metalu z nich udělal hudební ikony. Od hitů v TRL po energické festivalové sety – přijďte zažít jejich nezapomenutelnou show naživo!

10. 11. – O2 arena

Vstupenky

Childish Gambino

Na co sáhne, to promění ve zlato. Donald Glover aka Childish Gambino se vrací na koncertní pódia. Čtyřnásobný držitel ceny Grammy za This Is America se po několikaleté hudební vrací s novou tvorbou. Buďte u toho!

12. 11. – O2 arena

Vstupenky

Beth Hart

Beth Hart se vrací do Prahy! Jedna z nejlepších bluesrockových zpěvaček současnosti, oceněná Blues Music Awards a nominovaná na Grammy, vystoupí 14. 11. v O2 universu. Pocta Led Zeppelin z jejího posledního alba a hity z War In My Mind slibují nezapomenutelný večer!

14. 11. – O2 universum

Vstupenky

Sofian Medjmedj

Sofian Medjmedj míří do Fora Karlín! Po dvou vyprodaných koncertech v Roxy a úspěchu alba PROJECT | 23 se tento talentovaný zpěvák a songwriter připravuje na svůj zatím největší koncert 22. listopadu 2024. Nenechte si to ujít!

22. 11. – Forum Karlín

Vstupenky

KALEO

Islandská kapela Kaleo, vedená charismatickým JJ Julius Sonem, se vrací do Prahy v rámci Payback Tour. Nepropásněte šanci vidět tuto charismatickou kapelu naživo a užít si jejich nové i známé hity.

30. 11. – O2 universum

Vstupenky

Palaye Royale

Kapela Palaye Royale, kombinující britpop, glam rock a art punk, přijede v prosinci do Prahy! S více než půl miliardou streamů a věrnými fanoušky po celém světě přivezou svou adrenalinovou rock’n’rollovou show i k nám. Připravte se na nezapomenutelný večer!

10. 12. – Forum Karlín

Vstupenky

Jestli jste si tady nevybrali, nezoufejte! Na našich stránkách Ticketmaster najdete kompletní přehled všech nadcházejících akcí po celé zemi. A pokud chcete mít všechny novinky vždy po ruce, nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho newsletteru tady.