Hudba

Preview

Koncert Harry Styles

Harry Styles platil již v dobách působení v kapele One Direction za nejvýraznější postavu tohoto populárního boybandu. Krátce před koncem loňského roku vydal svoje druhé studiové album “Fine Line“, které bylo vřele přijato nejen fanoušky, ale i odbornou kritikou. Zmiňovanou desku bude zpěvák propagovat na velkém světovém turné, které ho zavede i do Evropy. Jednou z jeho zastávek bude i Praha, kde se šestadvacetiletý hudebník představí úplně poprvé!

Vstupenky na koncert

Začátek kariéry s One Direction

Harry Styles započal svoji kariéru v chlapecké kapele One Direction, s kterou dosáhl na úplný vrchol. Skupina prodala milióny alb a singlů po celém světě, získala téměř dvě stovky prestižních ocenění, mezi kterými nechybí ceny Brit Awards, MTV Video Music Awards, Billboard Music Awards nebo American Music Awards. V rámci koncertů One Direction vyprodávali ty největší haly po celém světě. V roce 2016 si ale kapela dala pauzu a jednotliví členové se začali věnovat svým sólovým projektům.

Ten svůj Harry Styles odstartoval skvěle. Debutový singl Sign Of The Times se může pyšnit více než dvaceti zlatými a platinovými statusy a taktéž několika prestižními oceněními. Svoje kvality Styles potvrdil i na prvním albu z roku 2017, které dosáhlo na platinu například v Americe, Austrálii, Kanadě, Itálii nebo v Polsku.  Harryho Stylese tak katapultovalo mezi nejsledovanější britské umělce současnosti.

Harry Styles - Sign of the Times (Official Video)

Díky velkému úspěchu debutové desky bylo vydání jeho aktuálního Fine Line spojeno s velkým očekáváním. On sám dopředu mnoho informací neprozradil, snad jen, že nová deska je především o sexu a pocitech smutku a dále připustil, že při jejím natáčení konzumoval i psychedelické drogy.  Výsledek ale splnil očekávání všech, což potvrzují nejen skvělé prodeje, ale i oslavné recenze.

Deska Fine Line taktéž posbírala krátce po vydání hned několik zlatých a platinových statusů a jen ve Spojených Státech Amerických prodeje překročily magickou hranici jednoho milionu kusů. Důvodem je i skvělý výběr singlů, který ukazuje hudební všestrannost Harryho Styles. Zatímco píseň Lights Up měla zaujmout primárně kontroverzním klipem, v Adore You pro změnu zpěvák dokazuje, že mu není cizí ani funky. Rok 2020 zpěvák pro změnu odstartoval nádhernou baladou Falling, která vyvolává příjemné mrazení, a jaro a léto roku 2020 bude patřit jeho rozjuchanému singlu Watermelon Sugar.

Harry Styles - Lights Up (Official Video)

Tour Love on Tour

O důvod víc, aby charismatický zpěvák (nejen) nové album a úspěšné singly představil i naživo! Mělo se tak stát již v roce 2020, ale nakonec se celé turné posouvá až na první měsíce roku 2021. Harry Styles odstartuje svoji LOVE ON TOUR 12. února v italské Boloni, v pražské O2 areně se následně představí 23. února 2021. Poslední vstupenky zakupujte zde.

autor článku: @dj.jakko