Festivaly

Preview

Festival Prague Kemp Letňany

Prague Kemp Letňany je premiérový ročník unikátního projektu v Praze, který propojí široké spektrum uměleckých činností a žánrů v jeden celek a nabídne návštěvníkům komplexní letní program vystoupení, událostí, aktivit a eventů.

Vstupenky na festival

Botox a Realita rozpálí letňanské kulturní léto a hitmaker Michal David jistě výstaviště roztančí svými nestárnoucími hity

Už v sobotu 25. července se v prostorách PVA EXPO PRAHA uskuteční unikátní hudební zážitek, kdy se na pódium kulturního léta PRAGUE KEMP LETŇANY postaví kapela Botox. Její fanoušky zahřeje jako předvoj kapela Realita.

Kapela Botox se veřejnosti představila poprvé v lednu 2018 pilotním singlem s názvem Popelář, ke kterému natočila i videoklip. Popelář se setkal s velmi kladnou odezvou a oblíbili si ho zvláště posluchači rádia Kiss. V PVA EXPO PRAHA bude její předkapelou skupina Realita. Akce začíná v 16 hodin.

BOTOX - Popelář [Official Video]

Michala Davida budou moci fanoušci vidět 25. července od 20 hodin.

Jedna z nejvýraznějších osobností české hudební scény se může chlubit 16 vydanými sólovými alby a třemi miliony prodaných nosičů. Hity zpěváka, hudebníka a producenta Michala Davida jsou legendami pro několik generací hudebních fanoušků. Kromě slavných hitů jako např. Nonstop, Největší z nálezů a ztrát, Pár přátel, Colu, pijeme colu, Nenapovídej, Chtěl bych žít, Discopříběh, Každý mi tě lásko závidí, Líbezná, Decibely lásky a dalších, je Michal úspěšným autorem hudby k filmovým hitům jako Vítr v kapse, Láska z pasáže, Discopříběh.

Michal David - Non stop (oficiální video)

„Lásku dáš, lásku dostaneš“ 8. srpna od 20 hodin

V druhém prázdninovém měsíci, rozpálí návštěvníky letňanského výstaviště Marek Lazarovski známý jako rapper AMCO. Stane se dalším z hvězdných hostů kulturního léta v Letňanech.

AMCO je zpěvák, který začínal jako kytarista v několika kapelových projektech rock-funkového žánru, a to už od svých dvanácti let. Jako hudebník a rapper poprvé zaútočil na českou hudební scénu v roce 2014 singlem Bubble Sh*t. Už o rok později vydal EP Almost Mo, ze kterého pocházejí dne už jeho charakteristické songy jako Lásku dáš, lásku dostaneš a Nikdo nezkazí náš den. Jeho doposud nejúspěšnějším singlem je Zombie, který má na YouTube více než tři miliony zhlédnutí.

AMCO. - BUBBLE SHIT ft. Viktor Sheen & Fosco Alma

Nenechte si ujít Jeleny!

Česká akustická kapela hrající tzv. roots music vtrhne na pódium kulturního léta ve středu 12. srpna od 19 hodin.

V tuzemsku stále úspěšnější kapela Jelen produkuje vlastní písně vycházející z populární hudby, jako je country, folk, bluegrass a blues. Kapela získala Anděla v kategorii Objev roku za rok 2014 a Anděla v kategorii Skupina roku za rok 2016. Skupina hraje už od roku 2012 až dodnes. V Letňanech spolu s nimi vystoupí také zpěvačka Kateřina Marie Tichá.

Jelen - Magdaléna

Světová show Vivaldianno zazní i u v Letňanech

Světová hudební show, která v Evropě nemá obdoby, oslnila návštěvníky světových hal napříč kontinenty.

Nový vizuální koncept překonal původní úspěšný projekt hudebníka a skladatele Michala Dvořáka ze skupiny Lucie. Unikátní show v sobě propojuje hudbu, 3D videa, tanec, světelnou show a lasery v příběhu génia barokní hudby Antonia Vivaldiho. Vypravěčem pohnutého příběhu je navíc legendární hollywoodský herec Pierce Brosnan.Ojedinělý hudební projekt, který během své existence dobyl světové metropole jako např. Londýn, Budapešť, Buenos Aires, Soul nebo Moskvu, zazní v pátek 14. srpna ve 20 hodin.

Silná trojka Debbi, Mišík a Stypka v srpnu vystoupí v Letňanech

Trojlístek hudebních osobností přinese do PVA EXPO PRAHA čtvrtek 20. srpna. Na společném hudebním večeru se představí vycházející hvězdy české pop music, zpěváci Debbi, Adam Mišík a David Stypka.

Unikátní sérii hudebních večerů v rámci programu kulturního léta završí trojice mladých a nadějných hudebních osobností tuzemské scény. V kombinaci svých hitů se sejdou zpěvačka Debbi, dívčí idol a hvězda pořadu Tvoje tvář má známý hlas Adam Mišík a také majitel sexy hlasu David Stypka. Trojlístek hvězd se potká ve čtvrtek 20. srpna na pódiu letňanského výstaviště od 17 hodin. Nenechte si ujít unikátní koncertní kombinaci nové generace popových zpěváků Česka.