Akce

Review

Eric Nam míří do Prahy. Tady je vše, co byste měli vědět o něm i jeho tour 🫶🏼

Připravte se na fascinující hudební cestu, protože do Prahy zamíří Eric Nam, aby zde odehrál nezapomenutelný koncert. Tady najdete všechny informace o jeho turné a vstupenkách.

Koupit vstupenky

Charismatický korejsko-americký hudebník, herec a televizní osobnost Eric Nam vystoupí v březnu 2024 v Praze v rámci svého turné „House on Hill“. Jak napsal v březnu na Twitteru, konečně nastala nová éra Erica Nama. Pokud jste fanoušky jeho melodií a poutavých vystoupení, tento koncert si rozhodně nenechte ujít!

Eric Nam zaujal svět svým mimořádným talentem a osobitým stylem. Je jednou z nejúspěšnějších korejsko-amerických osobností poslední doby. Ze skromných začátků na YouTube se stal globální senzací, která se svými procítěnými texty a melodickým hlasem dotýká srdcí a duší. Kromě hudby je Eric spoluzakladatelem a kreativním ředitelem DIVE Studios, přední světové mediální společnosti zaměřené na AAPI a K-pop s několika oceněnými podcasty, a Mindset, platformy pro duševní zdraví a wellness pro publikum generace Z.

Reedice alba „There and Back Again“ z roku 2022 💙

Album Erica Nama „There and Back Again“ jsme si mohli vychutnat hned dvakrát: V březnu znovu nazpíval songy ze svého posledního alba z ledna loňského roku a reedici vydal pod stejným názvem. Důvodem bylo to, že si uvědomil klesající pozornost posluchačů hudby a chtěl dát posluchačům druhou šanci. Albu se dařilo v žebříčku Billboard Top Album Sales už loni, nová verze však není o nic méně fenomenální. Kromě dvou předloňských singlů „I don’t know you anymore“ a „Any Other Way“ a titulní skladby „Lost On Me“ se na albu nacházejí i další „skryté klenoty“, jako třeba emotivní skladba „One Way Lover“.

Eric Nam – One Way Lover (Reimagined) [Official Visualizer]

Nový singl „House on a Hill“

„House on a Hill“ je název nového singlu, který zpěvák vydal téměř současně s termíny turné. Singl, který se mimo jiné zabývá pochybnostmi o sobě samém, nabízí předzvěst zcela nového stejnojmenného alba, které vyjde v září a které sám označuje za „nejambicióznější album svého života“. Očekávání jsou tedy velká! Album vzniká ve spolupráci s několika známými umělci a producenty, včetně HONNE, který už v roce 2018 spolupracoval s RM z BTS. Netrpělivě očekáváme také videoklip k singlu, který díky multitalentovanému Ericu Namovi jistě dopadne stejně esteticky jako ty předchozí! Do té doby stojí za to podívat se na naprosto kreativní oficiální teaser stránku k albu – najdete ji zde.

VIP balíčky aneb vyfoťte se s Ericem

VVIP EARLY ENTRY obsahuje:
Jedna (1) vstupenka na stání
Nejdřívější vstup
Možnost pořídit si samostatnou fotografii s Ericem Namem
VIP šňůrka
Jeden (1) podepsaný plakát

VIP EARLY ENTRY obsahuje:
Jedna (1) vstupenka na stání
Druhý nejdřívější vstup
Možnost pořídit si fotografii s Ericem Namem – 5 fanoušků na fotku
Jeden (1) podepsaný plakát

PRIORITY EARLY ENTRY obsahuje:
Jedna (1) vstupenka na stání
Třetí dřívější vstup před ostatními fanoušky

Všechny VIP balíčky jsou NEPŘENOSNÉ. ZMĚNA JMÉNA NENÍ MOŽNÁ ZA ŽÁDNÝCH OKOLNOSTÍ. VIP balíčky nelze vrátit ani vyměnit, s výjimkou zrušení koncertu a nebo VIP programu. Laminát (v závislosti na dostupnosti) je pouze upomínkovým předmětem a neopravňuje ke vstupu do zázemí. Veškeré dárky (v případě, že jsou součástí balíčku) musejí být rozdány v den koncertu. Přibližně 5 dnů před koncertem vám budou zaslány podrobné informace k VIP balíčku.