Pregame

Zpěvačka, která ovládla TikTok a kámoší se s Olivií Rodrigo. Tate McRae přijede do Prahy a tohle byste o ní měli vědět

Kdo může říct, že je kámoškou Olivie Rodrigo nebo že její obličej zdobil billboard na Times Square? Tate McRae jo. Na obojí! Kanadská hvězda se 8. května 2024 chystá do Prahy. Jestli o ní chceš na koncertě vědět všechno, koukni na celý video.

Vstupenky

Kanadská zpěvačka Tate McRae letos vyráží na své první celosvětové turné s názvem „THINK LATER TOUR“, v rámci kterého bude mít 53 koncertů po celé Evropě, Velké Británii, Severní Americe, Austrálii a Novém Zélandu. V Praze vystoupí už 8. května 2024!

Turné odstartuje ve středu 17. dubna v irském Dublinu v divadle 3Olympia Theatre, potom se přesune do Londýna, Amsterdamu, Prahy, Paříže, New Yorku, Sydney, Melbourne a dalších měst a skončí ve Wellingtonu na Novém Zélandu v TSB Areně.

Kariéru odstartovala tancem

Tate McRae pochází z Calgary a má na svém kontě více než 6,7 miliardy streamů, přes 945 milionů zhlédnutí videoklipů, jeden hit v Top 40 a několik tanečních hitů na prvním místě. Svoji kariéru překvapivě nezačala zpěvem, ale tancem. Dokonce ve třinácti letech vyhrála talentovou soutěž So You Think You Can Dance?

To ale není všechno, co byste o ní ještě před pražským koncertem, který bude už 8. května, měli vědět. Všech top 10 faktů zjistíte v nejnovějším dílu našeho seriálu Pregame na našem YouTube.

TATE MCRAE: zpěvačka, která ovládla TikTok a kámoší se s Olivií Rodrigo | PREGAME #4