Akce

Melanie Martinez se vrací do Prahy se svou Trilogy Tour 2024! Tady je vše, co byste měli vědět

Melanie Martinez vyráží na její Trilogy Tour 2024 a už 16. října se zastaví v pražské O2 areně! Tentokrát představit fanouškům vývoj jejího alter ega "Cry Baby“, a to včetně hitů z tří přelomových alb: Cry Baby, K-12 a Portals. Veškeré informace najdete zde na blogu Ticketmaster.

Vstupenky

Melanie Martinez je jednou z umělkyň, které milují vyprávění příběhů. V těch svých dokáže zpracovávat složitá témata, která snad ani nemohou být aktuálnější. Od vlasů obarvených napůl na růžovo a šatů pro panenky až po čtyřokou bytost podobnou mimozemšťanovi – Melanie Martinez ví, jak zaujmout.

V jednom z našich dílu Pregame jsme pro vás dali dohromady 10 nezajímavějších faktů o Melanie. Koukněte na video a zjistíte všechno, co byste před jejím pražským koncertem, který nás čeká už v říjnu, měli vědět:

MELANIE MARTINEZ: čtyřoká víla, která se bojí davů (10 nejzajímavějších faktů) | PREGAME #2

Po účasti v soutěži The Voice 2012, kde se umístila na pátém místě, se plně věnovala své hudbě. Od té doby vytvořila tři koncepční alba, celovečerní film ke svému albu K-12 a nespočet videoklipů, které jsou svou kreativitou a filmovým zpracováním bezkonkurenční.

Cry Baby

Na svém debutovém albu „Cry Baby“ v roce 2015 poprvé vytvořila charakter Cry Baby, který je hlavním hrdinou všech jejích alb a příběhů. Obecné téma se vztahuje ke křehkému obrazu „dokonalé“ americké rodiny a zahrnuje témata ztracené nevinnosti, duševního zdraví a individuality. Toto album vytváří základ pro postavu Cry Baby, kterou sledujeme od předškolního věku v tomto albu až po středoškolský věk v následujícím albu.

Melanie Martinez - Pacify Her [Official Music Video]

K-12

Její druhé album „K-12“ vyšlo v roce 2015 a bylo doplněno celovečerním filmem. Je pokračováním příběhu Cry Baby, tentokrát na střední škole, a zabývá se tématy, která jsou v této věkové skupině obzvlášť častá. Patří mezi ně politická situace v USA, mezilidské vztahy a psychické problémy hlavní hrdinky.

Melanie Martinez - Detention [Official Music Video]

PORTALS

Melanie Martinez se na začátku roku 2023 vrátila se svým třetím albem „PORTALS“. Na něm představuje svou novou nadpřirozenou postavu. Album se od jejích předchozích alb liší intenzivními tématy smrti, smutku, znovuzrození a psychedelie. Její nová postava znázorňuje reinkarnaci její postavy Cry Baby a prochází různými fázemi spojenými s tímto znovuzrozením.

Melanie Martinez - FAERIE SOIRÉE (Official Music Video)

Všechny informaci ke vstupenkám

Melanie Martinez dorazí už 16. října 2024 do pražské O2 areny! Nenechte si ujít příležitost vidět ji naživo na její Trilogy Tour 2024 a pořiďte si vstupenky na Ticketmaster.cz. Jejich cena začíná na 1590 Kč. Tak co, vidíme se tam?