Ostatní

Ticketmaster na cestě naděje. Společně podpoříme Pink Bubble na Světový den boje proti rakovině

Světový den boje proti rakovině je dnem, který spojuje lidi po celém světě. Náš tým Ticketmaster v České republice se v tento významný den připojuje k podpoře projektu Splněná přání Pink Bubble!

PŘISPĚT

Během období od 5. února do 8. března se Ticketmaster týmy po celém světě zapojují do virtuální mise „Cesta naděje“. Cílem je překonat vzdálenost 2024 mil, což symbolizuje výzvu a naději pro ty, kteří bojují s rakovinou. Každý krok, který naše týmy udělají, bude mít reálný dopad – veškeré úsilí bude využito k podpoře místních charitativních organizací zabývajících se léčbou rakoviny.

Jak to souvisí s projektem Splněná přání Pink Bubble?

Náš tým Ticketmaster v České republice se rozhodl podpořit projekt Splněná přání od nadace Pink Bubble a změnit tak životy mladých bojovníků s rakovinou ve věku od 10 do 30 let. Od roku 2020 jsme společně vybrali přes půl milionu korun a nyní pokračujeme dál!

Ve společnosti Ticketmaster věříme, že využíváme naši platformu k tomu, abychom pozitivně ovlivnili tento svět. Projekt Splněná přání organizace Pink Bubble s tímto posláním dokonale harmonizuje. Více o projektu Splněná přání se dozvíte tady.

Jak můžete přispět?

Chcete-li podpořit náš tým Ticketmaster na této cestě, klikněte níže na tlačítko “Přispět”. Tím, že přispějete a podpoříte náš Ticketmaster tým v České republice na této cestě, sehrajete zásadní roli při plnění přání dětských a mladých dospělých onkologických bojovníků. Vaše příspěvky půjdou přímo na projekt Splněná přání nadace Pink Bubble.