Ostatní

Review

Nadační fond Pink Bubble a Ticketmaster

Ticketmaster zahájil spolupráci s Nadačním fondem Pink Bubble na projektu Splněná přání.

Poukázky na dobro

Nadační fond Pink Bubble má výmluvné motto – „Nenech se zastavit rakovinou“. Své aktivity fond směřuje především k dětem starším 10 let, dospívajícím a mladým dospělým, kteří čelí této závažné, avšak až příliš časté nemoci. Ticketmaster si uvědomuje, že obchodní úspěchy nejsou samozřejmostí, a vnímá silnou společenskou odpovědnost vůči globálním tématům, mezi které civilizační choroby, včetně rakoviny patří.

Vodítkem pro výběr podporované organizace bylo především spojení se životem, s živými zážitky a sny. Pink Bubble se svými aktivitami snaží o zachování co nejvíce „normálního“ životního standardu u nemocných dětí a mladých lidí, a o zachování a trvání radosti. A to je blízké i Ticketmasteru. Část prostředků nadační fond věnuje každoročně desítkám dětí a dospívajících na splnění snů dětem a mladým lidem s rakovinou. Věříme, že Ticketmaster se v tomto směru stane dobrým parťákem!

„Propojení NF Pink Bubble se značkou Ticketmaster je pro nás přínosné a velmi důležité hned v několika ohledech. Díky Vám všem máme možnost informovat o citlivém tématu nádorových onemocnění v mladém věku především lidi, kteří se účastní hudebních a kulturních akcí, festivalů, divadelních představení aj.
Těší nás, že prostřednictvím prodeje “Ticketmaster poukázek na dobro” umožníte svým klientům snadno a bez komplikací šířit kolem sebe radost. Příspěvkem na splněné přání některého z našich bojovníků s nádorovým onemocněním totiž dárci pomohou přifouknout virtuální bublinku, která pacientům přinese jejich splněný sen. Nebo alespoň úsměv na tvář, radost a rozptylení. To všechno jim nesmírně pomáhá v náročném období léčby. ”
Martina Mecerová, ředitelka nadačního fondu

O projektu

V únoru, v měsíci kdy se po celém světě připomíná Světový den boje proti rakovině (4.2.) zahajujeme projekt, kdy budou moci zákazníci Ticketmaster „přifouknout bubliny“ a pomoci tak splninit přání klientům Pink Bubble. Ticketmaster Pink Bubble již podpořil těsně před vypuknutím pandemie v roce 2020, a to částkou 200.000 Kč. Těší nás, že se k nám nyní můžete přidat i vy a PODPOŘIT BUBLINY s námi!

O nadaci

Nadační fond Pink Bubble pomáhá mladým lidem v boji s rakovinou. Podporují děti a mladé lidi do 30 let, kterým zkomplikovalo život onkologické onemocnění, být šťastnější a postavit se co nejdříve zpátky na vlastní nohy. Příjemcům této pomoci říkají v Pink Bubble “Bubliny”, a ke každému z nich přistupují osobně, protože i příběh každého, kdo se na ně obrátí, je prostě jedinečný.

Jak projekt podpořit

Podpořit, nebo-li přifouknout bubliny můžete přímo

Nebo při koupi vstupenek u vybraných akcích přihodit „pár“ korun ke svému nákupu a splnit tak někomu jeho přání. Prozatím jsme navázali spolupráci s pořadatelskou společností Charmenko CZ a s Agenturou Schok, která pořádá Letní shakespearovské slavnosti. Moc si této spolupráce s nimi vážíme a věříme, že další se k nim brzy přidají.

Lov na losa

Dárkový ePoukaz na Letní shakespearovské slavnosti

Ghostly Kisses

Franz Ferdinand

Dead Can Dance

The Smile