Ostatní

Hosté Comic-conu – COSPLAYEŘI

HAN JONES

Han Jones se věnuje coslay od roku 2008. Jeho prvním kostýmem byl INDIANA JONES a následovaly další výrazné postavy jako GASTON, FLYNN RYCHLÍK, HAN SOLO, CYCLOPS a mnohé další.
Jako Lumiére vystupoval v představení KRÁSKA A ZVÍŘE v Číně.
Han Jones je komik, zpěvák a také herec. Zahrál si ve dvou amerických blockbusterech jako MISSION: IMPOSSIBLE – FALLOUT s Tomem Cruisem and ROBIN HOOD s Jamiem Foxxem.
V roce 2012 vytvořil kostým CAPTAINA AMERICY pro slavnostní francouzskou premiéru snímku Avengers. Pro snímek Avengers Endgame se oficiálně účastnil slavnostních premiér nejenom ve Francii.

OKKIDO

Okkido je maďarská cosplayerka, známá převážně díky svým Warhammer 40k, Mortal Kombat a Alice: Madness Returns kostýmům.
Preferuje detailní, členité kostýmy a ráda pracuje na velkých zbrojích.
Jako jedna z nejúspěšnějších maďarských cosplayerů, účastnila se několika mezinárodních soutěží. V roce 2017 vyhrála ocenění COSPLAY WORLD CHAMPION během C2E2 v USA.

MARY a FEINOBI

Mary a Feinobi jsou český cosplay pár, který se společně věnuje cosplay více jak sedm let. Nejvíce známí jsou pro své BORDERLANDS kostýmy a jejich “celshade” styl barvení.
Umístili se na soutěžích na FORGAMES, PRAGOCOSPLAY, ANIMEFEST a účastnili se 2K GAMES akcí. Porotcovali soutěže jak v České republice, tak v Belgii a na Slovensku.
Na cosplayi je nejvíce baví roleplay a co nejvíce věrné zachycení charakteru na fotografiích, videu nebo na soutěžním pódiu.

ARISU

Arisu je česká cosplayerka, působící na cosplay scéně od roku 2008. Za tu dobu se umístila několikrát v soutěžích na AKICONU a ANIMEFESTU. Kvalifikovala se na mezinárodní soutěže např. CLARA COW COSPLAY CUP v Nizozemsku, nebo EUROPEAN COSPLAY GATHERING (ECG) v Paříži, kde se účastnila jako skupina se svojí sestrou, dvojčetem Ayaku.
Preferuje šité kostýmy, které vypadají na první pohled jednoduše, ale jsou vyrobené do nejmenších detailů. Ráda své postavy prezentuje na podiu a užívá si jejich roleplay.

AYAKU

Ayaku je česká cosplayerka, která se na cosplay scéně pohybuje více jak 10 let. Zaměřuje se výhradně na šicí tvorbu a čím je cosplay detailnější tím lepší. Vybírá si kladné a v poslední době spíše filmové charaktery.
Cosplay soutěže přímo nevyhledává, ale několika se již úspěšně zúčastnila. Umístila se na soutěžích na ANIMEFESTU v roce 2016 v Cosplay debut a na ANIMEFESTU v roce 2019, kde se ve skupině (se svojí sestrou, dvojčetem Arisu cosplay) kvalifikovala do mezinárodní soutěže EUROPEAN COSPLAY GATHERING (ECG) v Paříži.