Ostatní

Preview

Frontman skupiny Iron Maiden se chystá do Prahy!

Bruce DICKINSON představí v Praze svoji knihu a popovídá s fanoušky!

Pokud lze o nějaké metalové kapele mluvit jako o legendě, tak bezesporu o Iron Maiden. Tato britská skupina funguje již od roku 1975 a za tu dobu vydala šestnáct řadových alb, hned několik výběrových desek i samozřejmě v její diskografii najdeme i mnoho živáků. Obrovský úspěch tohoto seskupení tkví nejen ve skvěle napsaných a vyprodukovaných písních a domyšlené image včele s postavičkou kostlivce Eddieho, ale velkou roli hraje i nádherný hlas a charisma Bruce Dickinsona, zpěváka a frontmana kapely. A právě tento milovník piva a zároveň i skvělý letecký pilot již za pár dní dorazí do Prahy. Tentokrát se ale představí ve velmi netradiční roli!

Koupit vstupenky - An evening with Bruce Dickinson 25.10.2019

Frontman Iron Maiden se chystá do Prahy. Představí tu svoji knihu a popovídá s fanoušky! 

Pokud lze o nějaké metalové kapele mluvit jako o legendě, tak bezesporu o Iron Maiden. Tato britská skupina funguje již od roku 1975 a za tu dobu vydala šestnáct řadových alb, hned několik výběrových desek i samozřejmě v její diskografii najdeme i mnoho živáků. Obrovský úspěch tohoto seskupení tkví nejen ve skvěle napsaných a vyprodukovaných písních a domyšlené image včele s postavičkou kostlivce Eddieho, ale velkou roli hraje i nádherný hlas a charisma Bruce Dickinsona, zpěváka a frontmana kapely. A právě tento milovník piva a zároveň i skvělý letecký pilot již za pár dní dorazí do Prahy. Tentokrát se ale představí ve velmi netradiční roli!

BRUCE DICKINSON - 25/10/2019 Praha, O2 universum

Bruce Dickinson je považován za jednoho z největších hudebníků světa. Kromě desetiletí strávených v popředí kapely Iron Maiden, prožil Bruce také mimořádný život mimo koncertní pódia. Je (nebo byl) letecký pilot a kapitán, letecký podnikatel, majitel pivovaru, motivační mluvčí, filmový scenárista, dvakrát publikovaný spisovatel a nejprodávanější autor, rozhlasový moderátor, televizní herec a mezinárodní šermíř. V roce 2017 mu vyšla publikace pojmenovaná “What Does This Button Do?“, která je jeho autobiografií, a kterou podpořil na několika veřejných čteních a diskuzích s publikem v divadlech ve Velké Británii.

Večer s Brucem Dickinsonem se od té doby vyvinul v plnohodnotnou one man show podobnou vystoupení stand-up komiků, která trvá déle než dvě hodiny a která sklízí úspěchy po celém světě. Večer, který je rozdělen do dvou částí, představí Bruce v humorném, často satirickém pohledu na jeho pestrou a dobrodružnou uměleckou dráhu. Přináší přesvědčivé příběhy v jedinečném anarchickém stylu, které jsou doplněny fotografiemi a nejrůznějšími anekdotami.

Druhá polovina večera je pak věnována výhradně otázkám a odpovědím, kde se podivné, upřímné a často zcela bláznivé otázky fanoušků řeší s naprosto improvizovanými – a vždy brilantně pohotovými – odpověďmi od Bruce, což činí z tohoto večera velmi zábavný a zároveň nezapomenutelný zážitek.

Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost a staňte se svědky vyprávění jedné z nejzajímavějších žijících hudebních ikon, a to v novém, velmi intimním prostředí. Bruce Dickinson se poprvé se svou show představí již tento pátek 25. října 2019 v malém sále pražského O2 universa.

Vstupenky na toto ojedinělé vystoupení seženete zde KOUPIT VSTUPENKY

 

autor: dj_jakko