Hudba

TikTok a Ticketmaster se spojili! S novou integrací už nikdy nezmeškáte žádný koncert

TikTok a Ticketmaster se spojili! Pojďte objevovat koncerty a bezpečně kupovat vstupenky přímo na TikToku.

Pokud používáte TikTok, tak nyní můžete snadněji než kdy dříve objevovat koncerty a zároveň bezpečně nakupovat vstupenky přímo u nás na Ticketmaster. Zároveň díky tomhle partnerství mezi TikTokem a Ticketmaster máte teď možnost nakupovat vstupenky a zároveň sledovat své oblíbené umělce, což vám zaručí, že žádný koncert nezmeškáte!

Nová funkce umožňuje od prosince 2023 tvůrcům a umělcům plynule vkládat odkazy na příslušné události Ticketmaster do svých videí na TikToku. Odkaz na nákup vstupenek v síti Ticketmaster je navíc vložen do popisu videa. Tím máte jistotu, že kupujete legální vstupenky, kterým můžete plně důvěřovat.

Odkaz vás může nasměrovat na konkrétně vybranou událost nebo na hlavní stránku umělce v síti Ticketmaster, kde si můžete prohlédnout různé akce. Vše se navíc odehrává v prohlížeči, takže k nákupu nemusíte opouštět aplikaci TikTok.

Až budete na TikToku, tak na to nezapomeňte! Níže se můžete podívat, jak používáme tuto funkci u nás na hlavním účtu Ticketmaster a nebo u Tate McRae.

https://www.tiktok.com/@ticketmastercz/video/7312776377340562721?_t=8j9uYAGX1n6&_r=1
@tatemcrae

i have never been more excited😭😭😮‍💨😮‍💨😮‍💨😮‍💨😮‍💨😮‍💨 US: pre-sale for @americanexpress cardmember begins on tuesday, november 7th. general on-sale begins friday, november, 10th at 10am local. UK: pre-order THINK LATER for pre-sale access on wednesday, november 8th. general on-sale begins friday, november, 10th at 10am local. AUS & NZ: pre-order THINK LATER for pre-sale access on monday, november 13th. general on-sale begins tuesday, november 14th at 3pm local.

♬ greedy – Tate McRae