Akce

Tate McRae dorazí v květnu do Prahy! Tady jsou informace ke vstupenkám i koncertu

Tate McRae dorazí v květnu 2024 do Prahy. Tady jsou všechny informace ke koncertu i vstupenkám

Kanadská zpěvačka Tate McRae si postupně vyšlapává svou cestu na vrchol. Po vydání velmi úspěšného hitu „greedy“, který zaplavil TikTok jen do pár dní, teď vydává nové studiové album a spolu s tím taky oznámila doprovodné turné s názvem „THINK LATER TOUR“. Nevynechá ani Prahu, tam vystoupí 8. května 2024. Prodej vstupenek začne v pátek 10. listopadu v 10 hodin.

Tate McRae v Praze

Dvacetiletá zpěvačka se v rekordně krátké době stala celosvětovou hudební ikonou. Tento týden v pondělí oznámila, že letos 8. prosince vydá své druhé album „Think Later“. Zároveň zveřejnila termíny svého světového turné na rok 2024, které ji v období od 17. dubna do 21. listopadu provede po celém světě. Speciálním hostem bude rapperka, zpěvačka a skladatelka charlieonnafriday!

Nejprve balet, pak hudba

Díky své nakažlivé popové hudbě se Tate prosadila jako jedna z nejtalentovanějších a nejúspěšnějších zpěvaček své generace. Vyrůstala v Calgary a již v raném věku objevila vášeň pro balet, který trénovala až jedenáct hodin denně ve slavném baletním souboru Alberta Ballet.

V té době používala hudbu především jako nástroj k prozkoumání své budoucí kariéry baletky a začala pravidelně nahrávat vlastní choreografie na svůj kanál na YouTube „Create With Tate“. Postupem času se rozhodla na této platformě zveřejňovat také vlastní písně. Videoklip k její první vlastní skladbě, oduševnělé baladě s názvem „One Day“, byl krátce poté poslechnut více než 36 milionkrát.

Nezastavitelná kariéra

Za necelého dva a půl roku od vydání singlu „you broke me first“ (2020) zažila impozantní vzestup. Singl má teď téměř dvě miliardy streamů.

Tate McRae - you broke me first (Official Video)

Obě její EP, „TOO YOUNG TO BE SAD“ (2021) i „all the things i never said“ (2020), byla kritiky i fanoušky velmi vysoce hodnocená a stala se slibnou předzvěstí jejího debutového alba „i used to think i could fly“, které vyšlo v roce 2022.

Hudba Tate McRae je vždy autentická, upřímná, popová a přesně podle vkusu jejích mladých fanoušků. Hlavní singl jejího nového alba „greedy“ nasbíral během několika měsíců několik set milionů streamů a stal se nezaměnitelným hitem na TikToku. Na videoklip k singlu se můžete podívat tady:

Tate McRae - greedy (Official Video)