Hudba

Review

Ed Sheeran vydává nové LP

12. července 2019 vyjde čtvrté studiové album Eda Sheerana, na kterém tento anglický zpěvák a textař s irskými kořeny, spolupracoval s umělci, kteří ho inspirují. Mezi zatím odtajněná jména patří Justin Bieber, Chance the Rapper a PnB Rock.

Vstupenky na koncert Ed Sheeran 8.7.2019

Poslechněte si první singl z připravovaného alba, jehož vydání je plánováno několik dní pro pražském koncertu Eda Sheerana. Prvním singlem je skladba “I Don’t Care”, na které hostuje Justine Bieber.

Ed Sheeran & Justin Bieber - I Don't Care [Official Lyric Video]

Druhý singl z alba nese název “Cross Me” a Ed na ní spolupracoval s dvojicí raperů Chance the Rapperem a PnB Rockem.  Ed Sheeran odhalil  pouze seznam skladeb nového alba, ale zatím nezveřejnil jména zbylých hostů.

V minulosti spolupracoval Ed Sheeran např. s Beyonce, Jess Glynne, Rita Ora, Eminemem nebo kapelou Rudimental. Tipněte si, kdo se na novince objeví?

 

Ed Sheeran - Cross Me (feat. Chance The Rapper & PnB Rock) [Official Lyric Video]

Do České republiky se umělec vrací po čtyřech letech po svojí beznadějně vyprodané tuzemské premiéře v Tipsport Areně. V červenci 2019 proběhnou na letišti v pražských Letňanech hned 2 koncerty! Vstupenky na 7.7. jsou už vyprodány, ale stále ještě zakoupíte vstupenky na 8.7.2019.

Nenechte si ujít vystoupení této současné světové hvězdy. Přijďte si poslechnout jeho novinky i hity, které mu vynesli mnohá vítězství v hudebních soutěžích!