Festivaly

Preview

Lucerna Music Bar Open Air jde do finále

Letní scéna Lucerna Music Baru se blíží do finále! Posledních pět koncertních dnů v přírodním areálu na pražském Výstavišti přinese vystoupení hned sedmnácti kapel a interpretů. Můžete se těšit na Wohnout, Gaia Mesiah, John Wolfhooker, téměř celý Ty Nikdy Label, Skyline a další.

Vstupenky na festival

Středa 26. srpna bude zasvěcena rockové muzice

Večer otevře čtyřčlenná parta John Wolfhooker známá odvážným překračováním hranic hudebních žánrů a mimořádným koncertním nasazením. Poté rozbalí svou bubenickou show Roman Lomtadze, skvělý bubeník a zpěvák, který v roce 2007 vyrazil za svým hudebním snem do USA, kde momentálně působí ve Scars On Broadway, kapele Darona Malakiana, kytaristy slovutných System Of A Down. Středeční večer zakončí svým energickým setem Gaia Mesiah, ke které se v závěru setu připojí i Roman Lomtadze.

Gaia Mesiah - Království (Official Video)

Křest nového alba kapely Skyline

Ve čtvrtek 27. srpna se přírodní areál dočká křtu nového alba elektronické kapely Skyline. Ta vydala v pátek 21. srpna už osmou řadovou desku Electricity, o které frontman Jacob říká: „Je to asi naše nejuvolněnější deska. Možná je to tím, že vznikala tak dlouho, kdy se nic nehonilo na poslední chvíli a vybíralo se opravdu jen to, co nám přišlo dobré.“

Čtyřhodinová hiphopová live show

čeká návštěvníky v pátek 28. srpna, kdy se představí téměř kompletní Ty Nikdy Label. Své rýmy a beaty představí Rest, Paulie Garand, MC Gey, Martin Matys, Idea a Boy Wonder. Vrcholem večera bude závěrečný jam, v rámci kterého se v půlhodinovém setu představí všichni rappeři společně.

Závěr festivalu patří Wohnoutům

O závěr koncertní série Lucerna Music Bar Open Air se 1. září postará Wohnout. Stálice českých klubových a festivalových pódií oslavila v květnu 50 milionů zhlédnutí svého už legendárního videoklipu Svaz českých bohémů, který je v současnosti nejsledovanějším videoklipem mezi českými interprety.

Wohnout - Svaz českých bohémů (OFFICIAL VIDEOCLIP)

Lucerna Music Bar bleskurychle zareagoval na zrušení plošného zákazu kulturních akcí a ve spolupráci s Přehrady Fest zorganizoval sérii venkovních koncertů pod hlavičkou Lucerna Music Bar Open Air. V útulném koncertním areálu pod korunami staletých stromů si návštěvníci již mohli vychutnat koncerty J.A.R., Mig 21, Monkey Business, Bena Cristovaa a spousty dalších. Program koncertní série připravil hudebním fanouškům od 23. června do 1. září více jak tři desítky koncertních večerů.