Festivaly

EXIT FESTIVAL 2021 dostal zelenou

Minulý týden daly oficiálně srbské autority zelenou konání akce EXIT 2021 a ten bude patřit mezi první mezinárodní festivaly letošního roku.
Festival se bude konat v tradiční Petrovaradínské pevnosti města Novi Sad (Srbsko) od 8. do 11. července 2021.

Koupit vstupenky

Dvacet nových jmen v programu dvacátého ročníku EXIT festivalu. Asaf Avidan, Artbat, Meduza, Sabaton, Hot Since 82 a další

K již potvrzeným headlinerům jako jsou David Guetta, DJ Snake, Tyga, Eric Prydz, Four Tet, Solomun, Boris Brejcha, Paul Kalkbrenner, Nina Kraviz, Honey Dijon, Metronomy a Sheck Wes, tak nyní v line-upu přibyly hvězdy jako Asaf Avidan, Artbat, Meduza, Sabaton nebo Hot Since 82.

Mezi nejnovější přírůstky v programu Exitu patří i Artbat, aktuální hvězda současné elektroniky, kterému fandí i David Guetta. Jedním z vrcholů festivalu bude nepochybně i Asaf Avidad, skvělý izraelský zpěvák, nebo hvězdný hitmaker Meduza, který má na kontě miliardy zhlédnutí na YouTube a streamovacích platformách. V Petrovaradínské pevnosti se představí i britský tech-house producent Hot Since 82 a jedna z největších evropských heavy metalových kapel – Sabaton. Již tak silný line-up doplňuje tvůrce megahitu Breaking Me německý producent a DJ Topic, celosvětově oblíbená zpěvačka Amira Medunjanin a super populární lokálně elektro-rockové duo Buc Kesidi.

Svou účast na festivalu už dříve potvrdili i David Guetta, DJ Snake, Tyga, Eric Prydz, Four Tet, Solomun, Boris Brejcha, Paul Kalkbrenner, Nina Kraviz, Honey Dijon, Metronomy, Sheck Wes a mnozí další.

EXIT festival

Potvrzení headlineři jsou David Guetta, DJ Snake, Tyga, Eric Prydz, Four Tet, Solomun, Boris Brejcha, Paul Kalkbrenner, Nina Kraviz, Honey Dijon, Metronomy a další

Koupit vstupenky

Vstup na EXIT festival bude umožněn všem očkovaným a osobám s prokázanou přítomností protilátek. Aby byl festival přístupný všem, ostatní se budou moci před vstupem za velmi příznivou cenu otestovat antigenním testem ve speciálním areálu poblíž bran festivalu. Již nyní mohou turisté cestovat do Srbska s negativním PCR testem a očekává se, že testování při vstupu do země už od června nebude požadováno vůbec. Srbsko je zemí, kde mohou v současné době o očkování požádat a být naočkováni i cizinci.

20 new acts announced | EXIT 20th anniversary 2021

EXIT festival byl založen v roce 2000 v University Parku jako studentské hnutí pro boj za mír a svobodu jak v Srbsku, tak na Balkáně. Za posledních 20 let se rozrostl na jeden z nejvýznamnějších hudebních festivalů na světě a do místa svého konání, města Novi Sad, přinesl v letech 2013 a 2017 cenu za nejlepší evropský festival. EXIT se koná v jedné z největších středověkých pevností v Evropě.

Stránky festivalu https://www.exitfest.org/

Vstupenky v síti Ticketmaster