Akce

Top 15 koncertů v roce 2024. Tady je seznam toho nejlepšího

Jste ready? Máme pro vás přehled 15 nejlepších koncertů, které nás čekají v roce 2024! Tak kde se vidíme?

Vstupenky

Rok 2023 byl pořádná hudební jízda, ale ten nadcházející nebude o nic méně zajímavý! Připravte se na další várku koncertů a akcí, které si nebudete chtít nechat ujít! Top 15 na příští rok jsme vám sepsali na jednom místě, stačí si vybrat.

Simple Plan

Hned zkraje roku do Prahy dorazí kanadské legendy Simple Plan, kteří svou nejnovější tour oslaví 25. výročí vzniku kapely! Co si budeme povídat, jejich hit „Welcome to my life“ naživo slyšet prostě musíte.

28. 1. 2024

Vstupenky

James Arthur

Začátkem příštího roku vás na pražském pódiu ohromí i senzační James Arthur! Díky svému talentu a strhujícím vystoupením si získal oddanou fanouškovskou základnu po celém světě a nyní přiveze svou neuvěřitelnou show do Prahy. Zajistěte si vstupenky již nyní.

22. 2. 2024

Vstupenky
zara larsson koncert

Zara Larsson

Popová ikona Zara Larsson poprvé v Praze jako headliner! Se svým tour Venus zavítá do Fora Karlín na začátku března. Budete u toho taky?

6. 3. 2024

Vstupenky

Madison Beer

Písničky, z jakých se zatočí hlava – připravte se na senzační vokály Madison Beer, která na pódiu zazpívá své hity, jež se dostaly na vrchol hitparád, a na podmanivou pódiovou prezentaci.

10. 3. 2024

Vstupenky

Niall Horan

Populární zpěvák se se svou novou deskou „The show“ vydává na své prozatím největší tour a zavítá poprvé i do Prahy! Můžete se těšit na nezapomenutelnou noc, kdy vás Niall Horan rozezní svými oduševnělými melodiemi a nakažlivou energií.

17. 3. 2024

Vstupenky
ewa farna koncert

Ewa Farna

Ewa Farna se stala historicky nejmladší českou zpěvačkou, která vyprodala největší halu v Česku. Rozhodla se, že koncert zopakuje už v březnu a vy byste měli být u toho!

22. 3. 2024

Vstupenky

Jason Derulo

Jason Derulo konečně v České republice! Vystoupí v pražské O2 areně u příležitosti 20. výročí od otevření tohoto unikátního prostoru. Označte si kalendáře a připravte se na velkolepý koncert, který si nebudete chtít ujít!

24. 3. 2024

Vstupenky

Tom Odell

Tom Odell se vydává na největší turné kariéry a nevynechá ani Prahu! Nenechte si ujít to kouzlo, když na pódiu oživí své hitovky a vytvoří atmosféru plnou emocí a hudební dokonalosti.

28. 3. 2024

Vstupenky
tate mc rae koncert

Tate McRae

Tate McRae se vrací do ČR, tentokrát do pražského Fora Karlín, ve kterém představí nové album „Think Later“! Nenechte si to ujít a přijďte si její songy poslechnout živě.

8. 5. 2024

Vstupenky

Thirty Seconds To Mars

Thirty Seconds to Mars vyrážejí na Seasons World Tour a Praha u toho nebude chybět! Zpěvák Jared Leto představí nejen nové album „It’s The End Of The World But It’s A Beautiful Day“ ale i hity z minulých desek!

15. 5. 2024

Vstupenky

Jonas Brothers

Jonas Brothers poprvé v ČR! Připojte se k Nickovi, Joeovi a Kevinovi, kteří na pódiu předvedou své největší hity, včetně oblíbených písní fanoušků a nových singlů.

2. 6. 2024

Vstupenky

Troye Sivan

Popový fenomén Troye Sivan zavítá poprvé do ČR! V rámci svého světového turné ‚Something to Give Each Other‘ se představí v červnu v pražské Sportovní hale Fortuna.

9. 6. 2024

Vstupenky

Devendra Banhart

Voláme všechny Devendrovy fanoušky! Nezaměnitelný hudebník a formativní osobnost freakfolkové scény Devendra Banhart se do Prahy vrací v rámci série letních koncertů My Kind of Summer a vy byste měli být u toho.

6. 8. 2024

Vstupenky

Cirque du Soleil: Corteo

Cirque du Soleil se vrací do Prahy, tentokrát s jednou z nejoblíbenějších inscenací CORTEO. Cirque du Soleil se tak znovu představí divákům v Praze, kde se letos podařilo uskutečnit 8 představení OVO, které navštívilo několik desítek tisíc diváků!

25. 9. 2024

Vstupenky

Viktor Sheen

Po společném koncertu s Calinem nyní míří Viktor Sheen do pražské O2 areny v rámci svého jediného sólo koncertu pro rok 2024. Čeká vás nabitý playlist a opět půjde o audiovizuální zážitek od začátku do konce. Pojďte společně s Viktorem udělat z O2 areny pavilon opic.

7. 12. 2024

Vstupenky

Nevybrali jste si z našeho výběru? Mrkněte rovnou na naše stránky Ticketmaster, kde najdete všechny nadcházející akce po celé republice.