Akce

Kam v létě na festival? Tady jsou naše tipy na letní hudební zážitky

Léto bez festivalu jako by ani nebylo léto! Vybrali jsme pro vás top letní festivaly, které by vám letos neměly uniknout.

Vstupenky

Léto je téměř za dveřmi a s ním přichází čas na plánování letních zážitků. A co je lepšího než strávit teplé letní dny na festivalu s partou kamarádů a odnést vzpomínky, na které jen tak nezapomenete? Těšit se můžete na Rock for People, Benátská! s Impulsem, Brutal Assault a další! Lístky na všechny tyhle akce si můžete koupit už teď na Ticketmaster.cz.

Festival Rock for People

Jde o jeden z největších a současně nejstarších českých festivalů. A i tento rok je na co se těšit! Letošní 29. ročník přivítá The Offspring, Bring Me The Horizon, The Prodigy a další. Kromě hudebního programu, který každý rok čítá přes stovku kapel a umělců, připravují organizátoři i pestrý doprovodný program na ČT art a Conference stage nebo secret shows.

12.-15. 6. 2024 – Park 360, Hradec Králové

Vstupenky
basinfirefest

Basinfirefest 2024

Basinfirefest 2024 slibuje jedinečný zážitek pro všechny fanoušky metalové hudby. S úžasnými kapelami jako Fear Factory a Brands of Sacrifice, které vystoupí na pódiu, se můžete přichystat na neuvěřitelný večer plný energie a nekonečného headbangu. Od žhavých riffů po brutální breakdowny, tato akce slibuje rozproudit krev a posunout hranice vašeho metalového dobrodružství.

26.-29. 6. 2024 – Spálené Poříčí

Vstupenky
benatska

BENÁTSKÁ! s Impulsem 2024

Jubilejní 30. ročník festivalu Benátská! s Impulsem se opět blíží! Jeden z největších hudebních festivalů v zemi se bude konat již tradičně poslední červencový víkend. Očekávejte tři hudební scény včetně oblíbeného Stanu Rádia Impuls, rozmanité gastro možnosti, stanové městečko a bohatý doprovodný program pro děti i dospělé.

25.-28. 7. 2024 – Areál Vesec, Liberec

Vstupenky
maneframe

Maneframe Festival

V areálu josefovské pevnosti se uskuteční hudební festival Maneframe, který slibuje nevídaný hudební zážitek. Připravte se na průlomovou událost, která překonává všechny hranice – od rapu až po extrémní metal. Na pódiu se představí umělci jako Ghostemane, Scarlxrd, Pouya, 3Teeth, Ho99o9, kteří vám zajistí nezapomenutelný hudební zážitek.

3. 8. 2024 – Pevnost Josefov, Jaroměř

Vstupenky
brutal assult

Brutal Assault 2024

Jde o metalový open air, který se koná od roku 1996. Festival nabízí nejen skvělou hudbu, ale také unikátní atmosféru. Uskutečňuje se v areálu vojenské pevnosti z 18. století, což dává celé události zvláštní kouzlo. Během čtyř dnů se zde představí více než 100 kapel z celého světa a každý metalový fanoušek si najde to své!

7.-10. 8. 2024 – Pevnost Josefov

Vstupenky

Nevybrali jste si z našeho výběru? Mrkněte rovnou na naše stránky Ticketmaster, kde najdete všechny nadcházející akce po celé republice. A aby vám neunikly žádné akce, přihlaste se k odběru našeho newsletteru.