Akce

Billie Eilish dorazí do Prahy! Tady jsou všechny informace o její tour

Jedna z největších superhvězd nové generace dorazí do Prahy s HIT ME HARD AND SOFT: THE TOUR 2025! Veškeré informace o tour Billie Eilish najdete tady v článku.

Vstupenky

Máme skvělou zprávu pro všechny fanoušky Billie Eilish! Megastar právě oznámila termíny svého turné HIT ME HARD AND SOFT: THE TOUR na jaře 2025. Od září 2024 se Eilish vydá na severoamerickou část turné, které potrvá až do konce prosince 2024. Od února 2025 bude turné pokračovat v Austrálii.

Pojé ji čekají koncerty v evropských, britských a irských arénách, které začnou v dubnu a potrvají do konce července. V Praze nás navštíví v červnu, tak si zajistěte vstupenky u nás na Ticketmaster.cz. Prodej startuje už 3. května v 10 hodin!

Nové album „HIT ME HARD AND SOFT“

Po rozsáhlé kampani za ocenění hitu Barbie „What Was I Made For?“ se Billie Eilish vrátila ke svým fanouškům s oznámením svého třetího studiového alba. Nové album vyjde už 17. května! Podle Billie dělá „HIT ME HARD AND SOFT“ přesně to, co naznačuje název: „Zasáhne vás tvrdě i měkce jak textově, tak zvukově, přičemž ohýbá žánry a vzpírá se trendům,“ říká Billie Eilish.

Pokud jde o zvuk, album bude připomínat spíše temný zvuk jejího prvního alba. Aby bylo překvapení pro fanoušky ještě větší, zcela netradičně Billie nevydá předem žádné singly k novému albu. Vzhledem k nedávným komentářím o trendu umělců budou navíc desky „HIT ME HARD AND SOFT“ vyrobeny ze 100% recyklovatelných materiálů.

Velký úspěch v mladém věku

S Billie je to jízda! V červenci 2021 vydala své druhé album „Happier Than Ever“, s nímž následně absolvovala celosvětové turné a byla nominována na sedm cen Grammy. O dva roky dříve prorazila se svým debutem „When We All Fall Asleep, Where Do We Go?“, který tři týdny okupoval první místo albové hitparády Billboard. Po celém světě slavila obrovský úspěch se svým prvním singlem „Bad Guy“, který se umístil na špičce žebříčků. Následující rok získala za album a singly z něj čtyři ceny Grammy a odnesla si také cenu Grammy pro nejlepšího nového umělce.

Billie Eilish - Happier Than Ever (Official Music Video)

Billie Eilish v Praze: vstupenky v síti Ticketmaster

Billie Eilish se stala nedílnou součástí současného hudebního světa a ve svých 22 letech se stala ikonou nové generace. Zažijte zpěvačku, skladatelku, umělkyni a živou interpretku příští rok naživo v Praze a kupte si vstupenky už 3. května v 10 hodin na Ticketmaster.cz.

Před koupí vstupenek na koncert se nezapomeňte maximálně připravit a mrkněte na náš příspěvek na blogu. Najdete tam přehled toho, co byste měli ještě před zahájením prodeje udělat, aby vás nic nepřekvapilo a lístky vám neunikly.