Výstavy

Review

Unikátní výstava Bylo nebylo, Van Gogh, Monet, Renoir… je zpátky!

Nesmírně úspěšná akce opět ve Fórum Karlín – znovuotevření už ve čtvrtek 3. prosince 2020

Vstupenky

Vzácná příležitost ponořit se naplno do povznášejícího světa umění se v souladu s postupným rozvolňováním protipandemických opatření otevírá v pražském Fóru Karlín.

Od čtvrtka 3. prosince se opět můžete vydat na velkolepou multidimenzionální výstavu s 3D zvukem Bylo nebylo, Van Gogh, Monet, Renoir…. Na ploše více než 2 000 m2 jsou prezentována mistrovská díla proslulých impresionistů, kromě autorů zmíněných v názvu také Signaca, Degase a Kubišty, tak, jak jste je ještě nikdy neviděli. Projekce nádherných obrazů z 30 laserových projektorů doplňují prostorové zvukové efekty s hudbou Chopina, Ravela, Debussyho a dalších hudebních velikánů. Projděte se, ať už sami nebo s celou rodinou, vícerozměrnou cestou inspirativní érou impresionistů na výstavě Bylo nebylo, Van Gogh, Monet, Renoir…. ve Fóru Karlín!

Výstava Bylo nebylo, Van Gogh, Monet, Renoir… se koná za dodržení všech aktuálních bezpečnostních a hygienických předpisů: ve  Fóru Karlín je zajištěno maximálně bezpečné prostředí – včetně termokamery na měření teploty při vstupu, dezinfekce rozmístěné ve všech prostorech či regulovaného počtu návštěvníků, který umožní dodržovat doporučené rozestupy.