Stagedive

O stagi The Weeknda i Mirai se stage designerem Matyášem Vordou. Poslechněte si první díl našeho podcastu Stagedive

Co všechno stojí za velkolepou stagí The Weeknda nebo Beyoncé? Kdo je Es Devlin a jak výrazná je ve světě stage designu? Poslechněte si první díl našeho podcastu Stagedive!

POSLECHNOUT

Je to tak. Už i my v Ticketmasteru jsme se nechali svést na vlně rostoucí oblíbenosti podcastů a rozhodli jsme se přijít s vlastním. Jmenuje se Stagedive a skrze něj vám chceme přinést co nejzajímavější pohled do zákulisí hudby i sportu.

Spolu s Martinem Vévodou si do podcastu budeme zvát hosty napříč spektrem a ptát se na otázky, na které jste vždycky chtěli znát odpověď – a nebo vás možná ani nenapadlo se zeptat.     

Do premiérového dílu jsme si pozvali českého stage designera Matyáše Vordu, který pravidelně připravuje shows třeba pro Ewu Farnou, Mirai nebo se taky podílí na přípravě Cen Anděl či stagi Čechů na Eurovizi. Probrali jsme ale taky nejvýraznější stage aktuálně koncertujících umělců.

Jak se dělá show pro Ewu Farnou, Calina a Viktora Sheena | Matyáš Vorda

Co všechno stojí za velkolepou stagí The Weeknda nebo Beyoncé? Kdo je Es Devlin a jak výrazná je ve světě stage designu? Jak velký tým kolem sebe Matyáš na každém koncertu má? Liší se nějak příprava na živý koncert a na natáčení Andělů? Jak se stage designem vlastně začínal a kam se i jeho práce za léta praxe posunula? 

Ponořte se do premiérového dílu podcastu Stagedive od Ticketmasteru. Poslechnout si ho můžete na své oblíbené platformě, ať už je to Spotify, Apple Podcasts nebo Google Podcasts. A pokud preferujete poslech i s videem, najdete ho i na našem YouTube kanálu!