Ostatní

Vítejte na Ticketmástřím blogu!

Krátké shrnutí hned na startu
Rádi bychom vám na tomto místě představovali nové akce, doporučovali koncerty, festivaly, divadelní či muzikálová představení, přinášeli reporty z výstav anebo třeba upozorňovali na to, co se v oblasti kultury bude dít ve vašem okolí.

Koupit vstupenky

I když jsme teprve na úplném začátku tohoto příběhu blogu, pojďme si říci, co je naším cílem. Jsme ticketingovka (prodáváme vstupenky :)) a tak naším hlavním cílem je „dostat“ diváka/posluchače přesně na místo, na kterém chce ten či onen být. Vždy se snažíme, aby vše proběhlo tak hladce jak to jen jde. A když jsme pak všichni pod jednou střechou, ve stejném hledišti, sále nebo třeba letištní ploše a užíváme si koncert, představení nebo zápas, je nám skvěle! I o těchto okamžicích bychom vám chtěli na těchto stránkách psát.
Rádi bychom vám na tomto místě představovali nové akce, doporučovali koncerty, festivaly, divadelní či muzikálová představení, přinášeli reporty z výstav anebo třeba upozorňovali na to, co se v oblasti kultury bude dít ve vašem okolí. Zkrátka a dobře, máme v plánu tento prostor využít tak, aby si každý fanoušek živé zábavy přišel na své.

Čtěte, odebírejte, sdílejte, komentujte a dobře se bavte.

Příjemné čtení vám přeje,

Ticketmaster Česká republika