Ostatní

Review

Super Bowl 2023: vše o poločasové show

V noci z 12. února na 13. února se uskuteční další ročník pravidelného Super Bowlu, který každoročně sleduje celá Amerika i celý svět. Kromě napínavého zápasu je dalším velkým lákadlem poločasová show, kde se každoročně představí ty největší hvězdy z hudebního světa. V tomto článku zjistíte vše, co o letošním představení chcete a potřebujete vědět.

Sportovní událost roku je opět za dveřmi! V letošním ročníku Super Bowl 2023 se proti sobě postaví dva fotbalové týmy Kansas City Chiefs a Philadelphia Eagles. Vedle toho nás čeká velká podívaná v podobě poločasové show, kterou si letos vezme na starost Rihanna. A podle všeho je se na co těšit!

Kdy: 12.02. od 0:30 hod.
Poločasová show: kolem 1:30 až 2:00 hod.
Kde: Glendale, Arizona
Týmy: Kansas City Chiefs a Philadelphia Eagles
Kdo vystoupí: Rihanna
Národní hymna: country zpěvák Chris Stapleton

Super Bowl Halftime Show 2023 s Rihannou


Rihanna předvede svou 12minutovou show, na kterou se už několik měsíců těší celý svět. A ještě o něco víc proto, že zpěvačka v poslední době živě příliš neúčinkuje vzhledem k tomu, že se nedávno stala matkou. Od alba „Anti“ z roku 2016 jsme toho od popové umělkyně tolik neslyšeli, ale o to víc zvědaví na její letošní vystoupení na finále NFL. Diváci se prý navíc můžou těšit i na několik speciálních hostů.

O poločasové show toho moc nevíme, ale jedno je jasné – rok od roku jsou představení epičtější. Když už si myslíte, že není téměř žádný prostor pro zlepšení, producenti a tvůrci stojící za jejich realizací vždy přijdou s něčím ještě lepším. Jedním z umělců, kteří vystoupí na letošní Halftime Show, je mimo jiné také hudebník Adam Blackstone, který prozradil, že jeho cílem je, aby lidé na představení nikdy nezapomněli.

The story she wants to tell is just: ‚Let’s be epic. Let’s let this be a moment in time that people will never have had seen or heard before. (…)

Adam Blackstone, Interview ABC News

Tlak je velký, protože lidé z celého světa se na tuto událost těší měsíce dopředu a někdy cestují přes celý svět, aby mohli finále NFL zažít naživo. Miliony fanoušků budou sledovat nedělní podívanou nejen v přímém přenosu na místě, ale také u televizních obrazovek.
Pojďme se ohlédnout za Super Bowlem 2022. Poločasová show ve znamení Dr. Dre, Snoop Dogga, Eminema, Mary J. Blige a Kendricka Lamara se zapsala do historie. Představení bylo nejen neuvěřitelně strhující a zábavné, ale získalo i tři ceny Creative Arts Emmy za úžasné výkony.

Rihanna – podnikatelka a popová hvězda zároveň

Rihanna se tímto představením znovu vrací na hudební scénu. Po loňském narození syna bude zpěvačka a podnikatelka opět vystupovat živě a svůj comeback oslaví právě při příležitosti Super Bowlu. Před lety se hudebnice z hudebního světa stáhla, ale o to víc se začala věnovat podnikání. Založila vlastní značku Fenty s produkty Fenty Beauty a Savage x Fenty.