Ostatní

Přidejte se k celebritám během prohlídky jejich domovů

Ticketmaster Homecoming - vezmeme Vás domů k několika známým britským osobnostem, kteří zvou své fanoušky na virtuální tour do jejich domovů, za účelem vybrání finančních prostředků pro důležité charitativní organizace.


Jak se říká „všude dobře, doma nejlíp“. Toto přísloví ve spojení s úspěšnými lidmi platí dvojnásob, jelikož i zdánlivě obyčejná tour po jejich domě, nám může ukázat čím se tito úspěšní lidé obklopují, a jak rádi tráví svůj volný čas.

V době, kdy jsou lidé z celého světa nuceni zůstat doma, aby chránili své nenahraditelné zdraví, podpořili zdravotníky a ulehčili jim už tak nelehkou situaci, Ticketmaster Hmecoming Vás vezme se podívat do domů některých z našich oblíbených Britských umělců ze světa hudby,  divadla a sportu.

Napříč všemi klipy, které byly natočeny samotnými umělci (s pomocí pár kamarádů nebo rodiných příslušníků), máte možnost nahlédnout do jejich soukromí, tak jako nikdy před tím. Cílem umělců je pomoci vybrat peníze pro prověřené a velice pečlivě vybrané charitativní organizace jako jsou CrewNation, The Music Venue Trust, Help Musicians UK and Cancer Research UK.