Ostatní

Review

Objev koncerty na Snapchatu

Najdi si ve svém okolí akce, které tě zajímají. Řekni o nich tvým kamarádům. A kupte si vstupenky přes TicketMatcher na Snapchatu.

Chceš zjisti, jestli tvůj oblíbený umělec bude už brzy koncertovat v Čechách? Chceš si na nějakou akci vyrazit společně s kamarády? Díky našemu partnerství se Snapchatem je tvoje hledání mnohem snazší.

Nyní můžeš procházet a vyhledávat vstupenky na akce prostřednictvím aplikace TicketMatcher Mini, kde ti budou přiřazeny nadcházející koncerty podle tvého města a oblíbených hudebních žánrů. Události můžeš procházet přejetím prstem doleva nebo doprava, uložit si co se ti líbí, a pozvat své kamarády na koncert, odesláním Snapu nebo chatu.

Můžeš si také otevřít Snap Mapu a najít nadcházející akce v okolí prostřednictvím vůbec první partnerské mapové vrstvy Snapchatu a to jak u nás doma tak po celém světě.

Ticketmatcher by Ticketmaster

Jsme nadšeni, že můžeme spojit sílu živé hudby se Snapchatem a nabídnout vám všem zcela nový způsob, jak se spojit s přáteli prostřednictvím jedinečných zážitků z živé zábavy.

Nenech si ujít příležitost podělit se o své zážitky s přáteli na Snapu, protože … žijeme jen jednou!