Ostatní

Jeden účet pro všechny země. Nově můžete nakupovat akce v Praze, Londýně i Los Angeles skrz jedno přihlášení

Ticketmaster přichází s globálním účtem, díky kterému si koupíte vstupenky ve všech 21 zemích, kde firma působí. Stačí vám k tomu jeden email a jedno heslo. Jak globální účet Ticketmaster získat?

Víme, že na tuhle novinku jste čekali dlouho. A teď je konečně tady! Od teď si pro nákup vstupenek na Ticketmasteru nemusíte zakládat účet v každé zemi, kam plánujete na akci vyrazit. Stačí vám k tomu jen jeden globální účet Ticketmaster, přes který koupíte lístky na akci v jakékoliv zemi, kde Ticketmaster působí. A těch je celkem 21!

Pokud za svými oblíbenými interprety a kapelami rádi cestujete, globální účet si rozhodně zamilujete. Po zavedení v Austrálii, Kanadě, Irsku, Mexiku, na Novém Zélandu, ve Velké Británii a ve Spojených státech teď globální účet nově funguje také v Belgii, České republice, Dánsku, Finsku, Německu, Nizozemsku, Norsku, Polsku, Rakousku, Jihoafrické republice, Spojených arabských emirátech, Španělsku, Švédsku a Švýcarsku.

Jak získat globální účet Ticketmaster?

Pokud již máte účet Ticketmaster ve více zemích, my je za vás propojíme dohromady. Jediné, v čem budeme potřebovat vaši pomoc, je doplnění některých informací. Při příštím přihlášení vás požádáme o vytvoření jednoho hesla, které bude možné použít ve všech těchto propojených profilech.

Nezapomeňte svůj účet také propojit s telefonním číslem, které bude na váš globální účet vázané. Potom už můžete začít nakupovat!

Nebo postupujte dle následujících instrukcí:

Pokud máte jakékoliv dotazy týkající se této nové funkce, prohlédněte si naše často kladené dotazy, kde na ně najdete odpovědi.

Zajímá vás cokoliv dalšího? Neváhejte nás kontaktovat.