Hudba

Rammstein vystoupí v květnu 2022 v Praze.

Jejich show je plná světelných a ohnivých efektů, a ve spojení s dravým vystoupením kapely se rýsuje jedna z největších událostí následujícího roku, která byla v minulých letech vždy beznadějně vyprodána.
Skupina Rammstein vystoupí v květnu 2022 v Praze hned 2x.

Koupit vstupenky

Aktualizováno 26.5.2021:

RAMMSTEIN přidávají druhý koncert. Díky obrovskému zájmu o koncert Rammstein, který se uskuteční 15. 5. 2022 na pražském letišti v Letňanech, se kapela rozhodla vyjít fanoušků vstříc a přidává druhý termín! Ten se uskuteční o den později, tedy 16. 5. 2022 na stejném místě.

Rammstein je německá hudební skupina, která vznikla v roce 1994 v Berlíně a kterou tvoří Till Lindemann (zpěv), Richard Kruspe (sólová kytara a doprovodné vokály), Paul Landers (rytmická kytara, doprovodné vokály), Oliver Riedel (basová kytara, „Ollie“), Christoph Schneider (bicí a elektronické perkuse, „Doom“) a Christian Lorenz (klávesy, „Flake“). Kapela je všeobecně přijímána jako součást scény Neue Deutsche Härte. Jejich písně se hrají téměř výhradně v němčině. Po celém světě prodali více než 22 milionů desek. Od svého vzniku Rammstein neprodělali žádné změny v sestavě.

Přestože většina jejich písní je napsána v němčině, Rammstein slaví úspěchy po celém světě.

RAMMSTEIN

Bližší informace k nákupu vstupenek, např. že vstupenky jsou personifikované, naleznete přímo u akce, po kliknutí na Koupit vstupenky.

15.5.2022, Praha

Koupit vstupenky

RAMMSTEIN

Bližší informace k nákupu vstupenek, např. že vstupenky jsou personifikované, naleznete přímo u akce, po kliknutí na Koupit vstupenky. Prodej od 27.5.2021 od 15 hodin

16.5.2022, Praha

Koupit vstupenky

Kapela z Německa, kterou není potřeba více představovat, se vrací již na jaře 2022 do Prahy.

Rammstein - Europe Stadium Tour 2022 (Additional Shows)


Rammstein - Ausländer (Official Video)