Festivaly

Preview

Největší evropský K-pop festival 2022 ve Frankfurtu nad Mohanem

Festival oznamuje nové kapely pro KPOP.FLEX, největší evropský K-Pop Festival 2022 ve Frankfurtu nad Mohanem, který se uskuteční v Německu v květnu 2022!

Vstupenky na jedinečný festival v Německu

V sobotu 14. května se Deutsche Bank Park ve Frankfurtu promění v mekku evropské K-pop komunity. Jako první byly potvrzeny světové hvězdy NCT Dream, Monsta X a (G)I-DLE, ENHYPEN. Další kapely a umělci budou následovat. Předprodej je v plném proudu! První VIP balíčky jsou již vyprodány.

Největší hvězdy K-popu přijedou v roce 2022 do Německa, kde vystoupí naživo! V květnu tohoto roku se uskuteční premiéra největšího K-pop festivalu, který Evropa dosud zažila. V Deutsche Bank Parku ve Frankfurtu nad Mohanem a jeho okolí se očekává více než 40 000 fanoušků, kteří se poprvé představí na zbrusu novém festivalu KPOP.FLEX.

Fanoušci K-popu se mohou těšit na 7 K-Popových interpretů. První tři jména již byla potvrzena: chlapecké skupiny Monsta X, NCT Dream & ENHYPEN a dívčí skupina (G)I-DLE se představí naživo na frankfurtském stadionu v květnu 2022.

KPOP.FLEX 2022 – veškeré informace o vstupenkách

Předprodej vstupenek na festival KPOP.FLEX probíhá od začátku prosince – pokud ještě nemáte vstupenku, měli byste si pospíšit! První VIP balíčky jsou již vyprodány.

Kolik stojí vstupenky KPOP.FLEX?

Vstupenky na festival jsou k dispozici v ceně od 68 € (běžné vstupenky) do 290 € (VIP balíčky). Zde najdete všechny cenové kategorie běžných vstupenek:

Sedadlo ve vyšším patře: 68 €
Sedadlo v dolní úrovni: 98 €
Místnost k stání uvnitř: 108 €
Místnost k stání před pódiem: 138 €
Prémiové sedadlo nižší úrovně: 198 €

Kde se bude konat festival KPOP.FLEX 2022?

Místem konání je stadion ve Frankfurtu – Deutsche Bank Park (dříve Commerzbank Arena). Přesná adresa je: Mörfelder Landstraße 362, 60528 Frankfurt nad Mohanem.

Ke stadionu ve frankfurtské čtvrti Stadtwald se snadno dostanete městskou hromadnou dopravou – tramvají, S-Bahnem nebo autobusem. Samozřejmě je k dispozici také dostatek parkovacích míst a v blízkosti jsou stanice ICE a letiště Frankfurt.

Všem fanouškům K-POPu, kteří cestují ze vzdálenějších míst, doporučujeme cestovní balíčky od partnera Travelcircus. Kromě vstupenek na festival získáte nocleh v prémiovém hotelu dle vlastního výběru a další doplňky na vyžádání – například snídani nebo wellness.

Jaké kategorie vstupenek jsou k dispozici?

Na K-Pop Festivalu na stadionu ve Frankfurtu jsou k dispozici místa k stání uvnitř stadionu a také místa k sezení v dolní a horní části stadionu.

Prostor na stání je navíc rozdělen na prostor před jevištěm (přímo v přední části jeviště s omezenou kapacitou) a běžný prostor na stání. Zde si můžete udělat hrubý přehled:

Saalplan Frankfurt Stadion K Pop Festival 2022

KPOP.FLEX přiváží do Německa hvězdy K-Popu

Zejména v Německu je k-popová komunita velmi početná a propojená jako v málokteré jiné evropské zemi. Je tedy logické, že se nová Mekka K-Popu nachází právě zde. Do Německa na začátku léta 2022 přijedou největší K-popové kapely: ENHYPEN, Monsta X, (G)I-DLE a NCT Dream. Všichni účinkující jsou známí po celém světě díky svým velkolepým živým vystoupením a někteří z nich odehrají v květnu 2022 jediný exkluzivní evropský koncert, právě zde ve Frankfurtu!

KPOP.FLEX am 14. Mai 2022 in Frankfurt

Monsta X

Šest členů chlapecké skupiny Monsta X bylo objeveno v korejské televizní reality show a jsou známí svými jedinečnými rapovými vokály a pulzujícími elektronickými beaty. Od svého debutu v roce 2015 se počet mezinárodních fanoušků skupiny neustále zvyšuje – Monsta X mají obrovskou a věrnou fanouškovskou základnu také v Německu.

(G)I-DLE

Pětičlenná dívčí skupina (G)I-DLE byla založena v roce 2018 nahrávací společností Cube Entertainment (která podepisuje také BTOB a CLC) a nyní je jednou z nejpopulárnějších dívčích skupin v Koreji i ve světě. Kapela získala cenu za nejlepší vystoupení na Seoul Music Awards 2021.

NCT

Další K-popovou chlapeckou skupinou, která v roce 2022 konečně zavítá do Německa, je NCT Dream. Nejpozději od loňského roku se toto kombo dostalo do povědomí mnoha hudebních fanoušků po celém světě i mimo Koreu, protože se mladí hudebníci stali vůbec prvním asijským uskupením, které se dostalo na prestižní seznam Billboard 21 Under 21, měli televizní vystoupení v největších amerických pořadech a na konci roku 2021 se jim podařilo dosáhnout prvních úspěchů ve světových hitparádách se svým prvním studiovým albem „Hot Sauce“. Ve videu se členové kapely obracejí na své četné fanoušky v Evropě:

NCT DREAM will perform in Frankfurt, Germany, Europe for "KPOP.FLEX" K-POP Concert

ENHYPEN

Skupina číslo 4 byla oznámena 13. ledna: ENHYPEN – populární a velmi úspěšní k-popoví nováčci ENHYPEN. Chlapecká skupina, jejíchž sedm členů bylo nalezeno v mezinárodní hudební soutěži v září 2020. Slovo Enhypen znamená pomlčku: sedm hudebníků má v plánu spojovat lidi prostřednictvím své hudby.