Hudba

Niall Horan živě z Royal Albert Hall

Niall Horan oznamuje světovou Livestreamovou show z londýnské Royal Albert Hall, která se uskuteční 7. listopadu. Vstupenky jsou v prodeji od tohoto pátku 16.10. od 10:00 našeho času.

Vstupenky

Na speciální akci vystoupí Niall Horan s jeho kapelou, vystoupení bude fanouškům živě přenášeno po celém světě.

V reakci na probíhající pandemii COVID-19, díky níž se letos zrušila téměř všechna živá vystoupení, budou všechny zisky z show rozděleny mezi Niallův tým, který díky aktuální situaci a zrušení koncertů, přišel o práci, a humanitární fond #WeNeedCrew.

Vstupenky na představení, kde zazní i dva Niallovy hity „Flicker“ a Heartbreak Weather, zakoupíte od tohoto pátku 16. října.

Niall říká: „Vím, že koncerty jsou něco, co nám všem chybí, a dokud se nebudeme moci k živým vystoupením vrátit, chci uskutečněním tohoto koncertu zvýšit povědomí  o lidech, kteří stojí za každým takovým živým koncertem. Rád bych chtěl těmto lidem takto poděkovat a pomoci jim i jejim rodinám.  Chtěl bych všechny své fanoušky požádat, aby je podpořili a pokud je to jen trochu možné, zakoupili si vstupenku na tento Live stream. Vyzývám i všechny umělce, aby udělali totéž. “

Niall také podporuje „We Need Crew“ ve spojení s #WeMakeEvents, nedávno spuštěným fondem pro dodavatelský řetězec eventového průmyslu.

Mise We Need Crew je jednoduchá, je to fond speciálně založený pro týmy lidí, kteří stojí za živou hudbou, a kteří jsou nyní bez práce. Tato iniciativa povzbuzuje umělce, aby díky svým aktivitám zvyšovali povědomí o širších dopadech, které zastavení živých vystoupení má.

Niallovu show bude možné shlédnout jen v přímém přenosu. Živý stream bude zahájen v následujících místních časech a fanoušci si budou moci vybrat, jaký stream preferují.

Livestream #1: UK, Ireland & Europe (8pm GMT, 9pm CET) 

Livestream #2: North America (East Coast) & Central/South America (8pm EST, 10pm ART/BRT) 

Livestream #3: North America (West Coast) (8pm PST) 

Livestream #4: Australia, New Zealand & Asia (Sunday 8th November – 8pm AEDT, 10pm NZDT, 6pm JST & KST)