Hudba

Review

Nejlepší akce léta 2023. Tohle byste si neměli nechat ujít

Najděte ty nejlepší akce tohoto léta a vyberte si ty, které jsou jako stvořené pro vás! Těšit se můžete na Depeche Mode, Foals nebo Bena Howarda.

Léto je konečně tady a abyste si ho doopravdy užili, neměli byste si nechat ujít ani skvělé hudební akce. A že jich letos není málo. Mrkněte se, co všechno se v následujících měsících bude (především v Praze) dít.

Na co se můžete letos v létě těšit

Není ideálnější čas na poslech živé hudby než právě v letních měsících. A taky není lepšího místa, než je Praha. Hlavní město je domovem těch nejlepších koncertů a festivalů snad každý rok a ten letošní není výjimkou. Ať už jste fanoušci rocku, popu nebo jazzu, určitě na vás nějaký ten koncert čeká. Tady jsou některé z nejzajímavějších událostí.

Maroon 5

Maroon 5 patří k nejvýraznějším umělcům dnešní pop music a zároveň se řadí i mezi největší hvězdy 21. století. Držitelé ceny Grammy vystoupí 21. června na pražském letišti v Letňanech v rámci festivalu Prague Rocks a tam byste neměli chybět!

21.6.2023

Vstupenky

Teri Gender Bender

Zařadit Teri Gender Bender do určitého žánru je zkrátka nemožné. A při pohledu na její dosavadní hudební úspěchy to není překvapivé. Teri Gender Bender vystoupí 23. června 2023 v pražském Café V lese. Support jí bude dělat Ida the Young. Máte se na co těšit!

23.6.2023

Vstupenky

BBNO$

Rap a dobrá nálada? Kanadský hudebník s arménskými kořeny Alexander Leon Gumuchian aka BBNO$ jde proti proudu a očekáváním. Nakažlivou energii jeho hudby teď zažijeme i my – v pražském klubu Roxy vystoupí 27. června 2023.

27.6.2023

Vstupenky

Hilltop Hoods

Jedna z nejoblíbenějších australských koncertních kapel přijede 28. června v rámci evropského turné, které obsahuje pouze jedenáct zastávek. Pro velký zájem se koncert přesouvá do Fora Karlín.

28.6.2023

Vstupenky

070 Shake

Gangsterská flow a temná romantika. Hudba rapperky 070 Shake vychází z těch nejtemnějších zákoutí a stínů duše. Do pražského klubu Roxy hudebnice 070 Shake poprvé přijede 3. července a přiveze i svou ceněnou desku „You Can’t Kill Me“.

3.7.2023

Vstupenky

Ben Howard

Křehkost, jaká chytí za srdce, romantika, která vzdoruje kýči – Ben Howard se vrací 11. července v rámci letní koncertní série My Kind of Summer do Prahy!

11.7.2023

Vstupenky

Masters of Rock

Mezinárodní rockový open-air festival si za uplynulých 18 let vybudoval pozici jednoho z největších a nejoblíbenějších kulturních akcí u nás. Letos se ve dnech 13. – 16. 7. 2023 uskuteční už 19. ročník festivalu. Mezi potvrzenými jmény jsou WITHIN TEMPTATION, AMON AMARTH, KREATOR, THE HU, AIRBOURNE a mnoho dalších.

13.-16.7.2023

Vstupenky

Depeche Mode

Hudební velikáni Depeche Mode se po 5 letech vydávají na světovou tour Memento Mori, při které se představí 30. července českým fanouškům s doposud jejich největší show na pražském letišti Letňany.

30.7.2023

Vstupenky

Two Feet

Zachary Dess neboli Two Feet zavítá do Prahy, kde představí své chytlavé písničkářství. Koncert proběhne 8. srpna 2023 ve Žlutých lázních.

8.8.2023

Vstupenky

Conor Maynard

Nechat vše za sebou a začít znovu – Conor Maynard přijede 25. srpna v rámci své letní tour poprvé do České republiky, kde v pražských Žlutých lázních představí své největší hity. Koncert je součástí letního programu My Kind of Summer.

25.8.2023

Vstupenky

Pokud jste si ani tady nevybrali, mrkněte rovnou na naše stránky Ticketmaster a podívejte se na nabídku akcí, které se konají po celé České republice. Zaručeně si vyberete minimálně jednu, která bude jako stvořená pro vás!