Hudba

Legendární Guns N‘ Roses se vrátí v roce 2022 do Prahy

Legendární rock’n’rollová kapela dorazí do Prahy 18. června 2022. Vstupenky na tuto jedinečnou show můžete zakoupit u Ticketmaster.

Vstupenky

Naposledy u nás Guns N‘ Roses koncertovali ve vyprodaných Letňanech v červenci 2017 v rámci turné Non In This Lifetime. Jejich velkolepý návrat se měl uskutečnit v létě 2020, ale kvůli celosvětové pandemii, se musel koncert zrušit. Zpěvák Axl Rose, kytarista Slash a basák Duff McKagan zahrají své největší hity nakonec v červnu 2022 v rámci evropského turné:

Guns N‘ Roses

Letiště Letňany, Praha

18.6.2022

Vstupenky

Guns N‘ Roses a jejich vzestup ke slávě

Guns N‘ Roses, nebo-li GNR, je americká hard rocková skupina, kterou v roce 1985 založili Axl Rose, kytaristé Tracii Guns a Izzy Stradlin, byskytarista Ole Beich a bubeník Rob Gardner. Jméno vzniklo spojením jmen skupin Hollywood Rose a L.A.Guns, ve kterých zakládající členové hráli. Dva roky po svém vzniku zaujali celý svět svojí nahrávkou Appetite for Destruction, která se stala nejprodávanějším americkým debutem všech dob. Legendární skupina, která doposud vydala šest studiových nahrávek, je jednou z nejdůležitějších a nejvlivnějších kapel v hudební historii a v rámci svých koncertů nadchla miliony fanoušků po celém světě.

Guns N' Roses - Sweet Child O' Mine (Official Music Video)

Kupte si vstupenky na pražský koncert skupiny Guns N‘ Roses, který se uskuteční 18.6.2022 na letišti v Letňanech.