Hudba

Preview

Depeche Mode oznámili evropské turné 2023. Navštíví i Prahu

Hudební velikáni Depeche Mode se po pěti letech vydávají na světovou tour Memento Mori, se kterou se představí na dosud největší show v pražských Letňanech.

Zakoupit vstupenky

Britská kapela Depeche Mode dnes oznámila své první turné od roku 2018, pár měsíců poté co zemřel klávesista Andy Fletcher. Skupina v rámci evropské tour představí své nové album „Memento Mori“ spolu sevšemi hity z její více než 40leté historie. Vstupenky můžete zakoupit v exkluzivním předprodeji na Ticketmaster již tento čtvrtek 6. října 2022 v 10 hodin. 

Členové kapely Dave Gahan a Martin Gore při příležitosti tohoto oznámení uspořádali v Berlíně tiskovou konferenci a pohovořili také o svých hudebních novinkách, tragickém úmrtí jednoho ze zakladatelů Andrewa Fletchera a nadcházejícím turné, které příští léto procestuje Evropu. 

Vstupenky v exkluzivním předprodeji v síti Ticketmaster

Vstupenky a VIP balíčky jsou k dostání již tento týden. První čtyři dny výhradně v síti Ticketmaster. Fanoušci Depeche Mode si tak mohou zajistit vstupenky na pražský koncert dříve než všichni ostatní. 

Odpovědi na všechny dotazy k pražskému koncertu naleznete níže:

Kdy budou vstupenky na turné Depeche Mode v prodeji?

Volný předprodej lístků na pražský koncert začíná ve čtvrtek 6. října 2022 v 10 hodin v síti Ticketmaster. K nákupu vstupenek na koncerty Depeche Mode potřebujete pouze účet Ticketmaster, který si můžete kdykoli zdarma vytvořit.

Budou na Depeche Mode Tour 2023 k dispozici také VIP balíčky?

Ano, na začátku předprodeje a v předprodeji bude nabízeno několik variant VIP vstupenek. Podrobnosti o obsahu a cenách budou neprodleně následovat zde.

Proč jsou vstupenky na turné Depeche Mode v síti Ticketmaster k dispozici k dřívějšímu nákupu?

Ticketmaster je oficiálním partnerem předprodeje koncertů Depeche Mode. Proto jsou vstupenky k dispozici čtyři dny dříve, než začíná všeobecný předprodej, tj. pokud jsou vstupenky k dispozici i u jiných poskytovatelů nebo v místních předprodejích, online na Ticketmaster.

Upozornění: Na webových stránkách společnosti Modeche Speech Europe, které jsou dostupné na internetu, je možné najít informace o tom, že se jedná o koncert, který se konal v roce 2015: Vstupenky na koncert Depeche Mode lze zakoupit pouze v síti Ticketmaster před všeobecným zahájením předprodeje . Jak koluje na internetu mnoho fám: vstupenky v předprodeji nejsou dražší než vstupenky prodávané v pátečním generálním předprodeji.

To také znamená, že vstupenky zakoupené u poskytovatelů třetích stran (jako jsou Viagogo, ebay, Ticketbande, FanSale, Global Tickets & Co.) jsou nejen většinou zcela předražené, ale často i padělané nebo neplatné. Měli byste být velmi opatrní, zejména pokud jde o elektronické vstupenky.

Kolik stojí vstupenky na koncert Depeche Mode?

Podrobnosti o cenách oznámíme tento týden.