Hudba

Preview

Alicia Keys se vrátí po 7 letech se svou sedmou deskou

Americká zpěvačka a muzikantka Alicia Keys přijede do Prahy představit svůj nejnovější hudební počin.

Vstupenky na koncert Alicia Keys

Zpěvačka, skladatelka, producentka, herečka, podle časopisu New York Times nejlépe prodávající autorka, ale i podnikatelka a aktivistka v humanitárních organizacích, Alicia Keys, přijede po sedmi letech opět do Prahy.

Na 20. března 2020 chystá tato devětatřicetiletá rodačka z New Yorku vydání nové studiové desky. Tu pojmenovala prostě „A.L.I.C.I.A.” a vyrazí s ní i na turné. Jednou z evropských zastávek bude i naše hlavní metropole, kde se představí již 25. června 2020 v O2 areně.

Kromě materiálu z nového alba představí Alicia Keys na koncertech i své klasické hity od No One přes If I Ain’t Got You až po Girl on Fire, a to v rámci speciální multimediální pódiové prezentace.

Alicia Keys - Girl on Fire (Official Video)

Od svého debutového alba Songs In A Minor si Alicia Keys vybudovala jedinečný repertoár hitů s více než 40 milióny prodaných alb po celém světě.

Alicia Keys - Fallin' (Official HD Video)

Jako herečka se výrazně zapsala ve filmech Sejmi esoHolka na hlídání nebo Tajný život včel. V roce 2011 se poprvé postavila i za kameru jako režisérka jedné z povídek v rámci TV série Five, které vyprávějí příběhy žen postižených rakovinou prsu.

Zaujala také jako spisovatelka, když vydala knihu Tears for Water: Songbook of Poems & Lyrics by Alicia Keys. Je i spoluzakládající členkou organizace Keep a Child Alive, kterou zároveň reprezentuje jako její světová ambasadorka.

Nenechte si ujít vystoupení této talentované umělkyně v pražské O2 areně a pořiďte si včas svou vstupenku.