Hudba

Preview

10 tipů na červnové akce

Jaký pocit ve vás vyvolává slovo ČERVEN? Je to příslib prázdnin, koupání, chuť třešní, vůně jahod nebo letních bouřek? Ať už je to cokoliv, věříme, že tam budou patřit i koncerty, festivaly, výstavy, prostě zábava, která k létu neodmyslitelně patří. A my vám přinášíme 10 tipů, kam vyrazit v červnu.

Koupit vstupenky

10 tipů na červnové akce

OLDIES  FESTIVAL – 15.6.2019, Ostrava

—>> KOUPIT VSTUPENKY

Vystupující: Safri Duo, Milli Vanilli´s Fab Morvan, Masterboy & Beatrix Delgado, La Bouche, Haddaway, Londonbeat, The Outhere Brothers 

Oldies festival, který se koná již od roku 2015 v Dolních Vítkovicích v Ostravě, nabízí návštěvníkům skvělou podívanou a poslech hudby z 90. let minulého století. Cílem festivalu je obohatit Ostravskou kulturu něčím odlišným, než je současná hudba. Novinkou 5. ročníku festivalu je opuštění původní myšlenky specializovat se pouze na „devadesátky“.

 

THE BEACH BOYS – 16.6.2019, Praha

—>> KOUPIT VSTUPENKY

The Beach Boys se vracejí do České republiky přesně 50 let od svého prvního vystoupení v pražské Lucerně.

Přestože The Beach Boys dělají hudbu více než půl století, i nadále pokračují ve své jízdě na vlnách, která nemá v amerických hudebních dějinách obdoby. The Beach Boys se stali synonymem pro životní styl Kalifornie a americkou ikonou pro fanoušky po celém světě. The Beach Boys vystoupí 16. června 2019 ve velkém sále pražské Lucerny.

V čele The Beach Boys stojí Mike Love a Bruce Johnston, doplńují je Jeffrey Foskett, Tim Bonhomme, John Cowsill, Keith Hubacher, Scott Totten a Christian Love. Společně udržují dědictví této americké ikonické kapely. Na tomto koncertě nevystoupí Brian Wilson, Al Jardine ani David Marks.

 

iQport – 12.6. – 31.10. 2019, Praha

—>> KOUPIT VSTUPENKY

„ NEJVĚTŠÍ ZÁŽITKOVÝ SCIENCE PARK“ právě připlul a otevřel své podpalubí návštěvníkům!

Na pražské náplavce na Rašínově nábřeží u Železničního mostu zakotví loď iQport, na níž se snoubí poznávání a získávání informací se zábavou a nezapomenutelnými zážitky.
Kromě základních poznatků napříč vědními obory, zajímavostí, nej a rekordů zde na ploše větší než 700 m2 objevíte bezmála stovku exponátů včetně velkého množství interaktivních. Science park produkuje společnost BigMedia, která ve svém oboru stojí na špičce žebříčku v nabídce novinek a využívání nejmodernějších technologií. Nejinak je tomu i v případě iQportu, kde jsou vrcholem výdobytky nejvyspělejší techniky v podobě dvou komunikativních robotů nejnovější generace a adrenalinem nadupané virtuální realitě.

Další neméně zábavné chvíle prožijete vtaženi do témat, jako jsou Vodní svět, Titanic, Geologie, Země / Svět / Regiony, Kosmos, Optické klamy, Anatomie člověka, Energie a Ekologie, Záhady světa, Praha Magická či v Televizním a Nahrávacím studiu nebo Prima ZOOM kině.

 

PRAGUE ROCKS 2019: KISS – ZZ TOP – 19.6.2019, Praha

—>> KOUPIT VSTUPENKY

DRUHÝ ROČNÍK AKCE PRAGUE ROCKS PŘIVÍTÁ V ROCE 2019 LEGENDÁRNÍ KAPELY KISS, ZZ TOP a BSP

KISS
Po epické a příběhové pětačtyřicetileté kariéře, která zahájila éru rockových legend, KISS oznámili, že v roce 2019 odstartují své závěrečné turné, vhodně pojmenované END OF THE ROAD. Skupina potvrdila, že se v rámci rozlučkového turné vrátí i do České republiky, a že se v pražské Eden Areně představí v rámci monumentální show pod širým nebem.

ZZ TOP
Tři svérázní sympaťáci příští rok oslaví 50. výročí své existence spolu s českými fanoušky.
Billy Gibbons vyjádřil nadšení pro nadcházející turné: „Čeká nás fajn doba,“ poznamenal. „Hrajeme tak dlouhou dobu, že začínáme být dobří. Přijďte se podívat, bude to hlasité a živé.“

KISS vystoupí 19/6/2019 v pražské Eden Areně

HVĚZDNÉ LÉTO POD ŽIŽKOVSKOU VĚŽÍ – od června v Praze

— >> KOUPIT VSTUPENKY

Užijte si divadlo i v létě – na nové komfortní scéně pod otevřeným nebem a s těmi největšími hereckými hvězdami.

Na nové pražské letní divadelní scéně se díky jejím možnostem i umístění skloubí vysoký divácký komfort s ojedinělým zážitkem z představení pod hvězdami a s hvězdami na jevišti.
HERECKÉ HVĚZDY, NA KTERÉ SE MŮŽETE TĚŠIT:
Iva Janžurová, Jiří Bartoška, Petr Kostka, Jana Paulová, Pavel Zedníček, Jaroslav Satoranský, Barbora Hrzánová, Radek Holub, Petr Čtvrtníček, Eva Holubová, Oldřich Kaiser, Jiří Lábus, Sabina Remundová, Kristýna Frejová, Filip Blažek, Igor Chmela, Zuzana Bydžovská, Miroslav Vladyka, Tereza Kostková, David Matásek, Aleš Háma, Barbora Munzarová, Jiří Langmajer, David Suchařípa, Adéla Gondíková, Klára Cibulková, Ladislav Županič, Petra Špalková, Lucie Benešová, Jaromír Dulava, Jan Révai, Jana Bernášková, Nela Boudová, Ladislav Hampl, Václav Kopta, Dalibor Gondík, Ivana Jirešová, Otakar Brousek ml., Marian Roden, Eva Josefíková, Jan Kříž, Pavel Nečas a další.

P.S.: pod Žižkovskou věží nezmoknete, ani nepůjdete zklamáni domů, vaše vstupenka kvůli počasí nepropadne. Pro letní scénu je připraven unikátní systém rychlého zastřešení, který je možné operativně instalovat v případě nepříznivé předpovědi nad celé hlediště.

JUSTWOMAN BY REEBOK – 22.6.2019, Praha

—>> KOUPIT VSTUPENKY

Justwoman by Reebok je life-stylový event pro ženy, který harmonicky spojuje tři nejpopulárnější ženské rekreační sporty, a to BĚH, YOGU a PADDLEBOARD.

JAK BUDE VYPADAT DEN S JUSTWOMAN?
V první řadě to bude den, který patří ženám. Připravujeme pro tebe a tvoje kamarádky množství atrakcí, chill zóny, uděláme ti make up, vlasy, poradíme ti ve výběru správného sportovního oblečení, připravíme ti super kávu a zdravé jídlo. Samotná akce začíná hodinou ranní jógy, následuje 4 km běh a jako třešnička na dortu ukončíme akci paddleboardem. Tato část je rozdělená tak, aby měla každá z vás prostor si danou aktivitu pořádně užít. V rámci paddleboardu jsme si pro tebe připravili 15 min. rychlokurz pod vedením těch nejlepších instruktorů. Pro ty z vás, které už pádlovat umíte, připravujeme RACE na velkém paddleboarde pro 8 osob, supyogu, workshopy a množství jiného.

 

ÚSTECKÉ DEVADESÁTKY 2019 – 23.6.2019, Ústí nad Labem

—>> KOUPIT VSTUPENKY

2UNLIMITED, SNAP!, CAPTAIN JACK, EAST 17, MILLI VANILLI. K tomu DJ Pavel Cejnar a ONDRAY. Buďte u toho s námi v Letňáku.

Jsme husákovi děti. A jsme z Ústí. Řekli jsme si, že si i my v Ústí nad Labem zasloužíme pořádný mejdan a vzpomínku na naše mládí. Nebaví nás jezdit do Prahy, do Brna nebo kamkoliv jinam. Chceme se bavit doma. Rozhodli jsme se takovej mejdan udělat u nás. Jsme banda, která se ráda baví a ráda vzpomíná. Budeme rádi, když zavzpomínáte s námi a přidáte se v neděli 23. června 2019 k nám. Hvězdy 90tých let porvé v Ústí nad Labem!

 

THE BACKBEAT BEATLES – 26.-27.6.2019 Praha a Brno

—>> KOUPIT VSTUPENKY

Backbeat Beatles pochází přímo z Liverpoolu. Prezentace písní Beatles je téměř identická s originálem, a to nejen hudebně, ale i co se týče kostýmů a celkové pódiové choreografie.

Skupina vystupuje v různých arénách a divadlech nejen v domovské Británii (včetně slavného klubu Cavern v Liverpoolu, který vyprodala). Za posledních 25 let procestovali celý svět a naplnili velké koncertní arény v Pekingu, New Yorku, Paříži, Moskvě, Dubaji či Hamburgu. Zahráli si po boku známých umělců, jako např. Spandau Ballet, Shirley Bassey či s Liverpoolským filharmonickým orchestrem, a vystupovali také na prestižních místech, jako The Sporting Club Of Monaco, Gleneagles, St Andrews, The Belfry, The Grosvenor Hotel London a další.

 

SLAYER – 25.6.2019 – Praha

—>> KOUPIT VSTUPENKY

SLAYER SE VRÁTÍ DO ČESKÉ REPUBLIKY ROZLOUČIT SE SE SVÝMI FANOUŠKY V RÁMCI FINAL WORLD TOUR.

Na úplném začátku, kde neexistují žádné plány, žádné cesty ani žádné hranice, SLAYER napadli svět se svým novým hybridem z kovu a punku. Těžší, rychlejší a temnější než ostatní, Slayer nastavili nový standard, který všichni ostatní nadále jen sledovali. A tak to v podstatě bylo od roku 1981 a pokračuje až do současnosti. Revolver, SPIN i Metal Hammer neváhali označit kapelu jako nejlepší „živou“ kapelu v průběhu několika let.
Slayer pocházejí z Kalifornie a jejich první studiové album Show No Mercy vyšlo o tři roky později. Na kontě jich má kapela celkem dvanáct, poslední přírůstek do jejich diskografie s názvem Repentless pak přibyl před třemi lety. Pohled na svět očima Slayer je děsivý, témata jejich tvorby jsou jak globální genocida, chaos našeho zlomeného politického systému, tak i moc v těsné blízkosti světových hrůz. Vystoupení Slayer slibují mnohé, rozhodně však nečekejte žádné balady, žádná akustická čísla, žádná pomalá tempa.
SLAYER: KERRY KING, TOM ARAYA, PAUL BOSTAPH, GARY HOLT

SLAYER - pozvánka na pražský koncert 25/6/2019

WALK OFF THE EARTH – 27.6.2019, Praha

—>> KOUPIT VSTUPENKY

Fenomén Walk Off The Earth míří po loňském vyprodaném koncertě ve Velkém sále Lucerny znovu do Prahy.

Držitelé kanadské Juno Award uchvátili svět virálními covery popových hitů, například svou šest let starou verzí skladby Somebody That I Used to Know od zpěváka Gotye, kde všichni členové kanadské skupiny hrají zároveň na jednu kytaru. Od té doby pravidelně vydávají vlastní úspěšné skladby. V rámci svého doposud největšího turné představí ve Foru Karlín svou na začátek léta plánovanou desku.

 

Kompletní nabídku akcí naleznete na www.ticketmaster.cz.