Akce

TOP 10 věcí, které jste asi netušili o Zaře Larsson. Je tu nový díl seriálu Pregame

Už 6. března 2024 dorazí do pražského Fora Karlín švédská zpěvačka Zara Larsson se svým tour Venus. My jsme pro vás v nejnovějším dílu seriálu Pregame vypíchli 10 nejzajímavějších fun facts, které jste o ní nejspíš netušili a měli byste je vědět, než na její březnový koncert vyrazíte!

Zara Larsson nasbírala miliardy streamů, získala řadu multiplatinových certifikátů a přitáhla si stálou celosvětovou fanouškovskou základnu. V roce 2016 se prosadila na globální scéně jako skladatelka s energickým hlasem a živelná hudební síla. Její platinová deska So Good z roku 2017 se stala druhým nejstreamovanějším debutem ženské umělkyně na Spotify v historii.

Mezitím se neustále prosazovala u posluchačů prostřednictvím trojnásobně platinové skladby Never Forget You s MNEK a platinových hitů Lush Life, Ain’t My Fault a Symphony s CleanBandit. Nyní je celosvětově uznávanou superhvězdou, která posbírala zejména ocenění Swedish Grammy Awards, Nickelodeon Kids‘ Choice Awards a MTV EMAs.

V roce 2021 vydala album Poster Girl s nejvýraznějšími skladbami „Ruin My Life“, „Wow“ a „Talk About Love“ [feat. Young Thug]. 

ZARA LARSSON: TOP 10 věcí, které jste o ní netušili | PREGAME #3

Drzý single „Can’t Tame Her“ startuje její další éru. Třpytivé disco rytmy doplňuje poselstvím, které má dodat sílu a jak sama zpívá „ji nezkrotíš“. Zara tak dává přesně najevo, kým je a kolik nás toho od ní ještě čeká.

Dodává k tomu: „Moje osobnost je důležitou součástí mé tvorby a nechávám ji plně projevit se. Vždycky jsem byla taková showgirl – miluju třpyt, lesk, nadýchanost a světla. Ale je také na čase, abyste mě poznali.“

Ráda skáče do zamrzlého jezera, je feministka – a neuhádnete, s jakým zvířetem žije. Podívejte se na nejnovější díl našeho seriálu Pregame na YouTube, kde zjistíte všech deset faktů, které jste o Zaře nejspíš netušili a měli byste je vědět předtím, než půjdete na její koncert.

Pokud ještě vstupenky nemáte, můžete je koupit tady.