Akce

Zara Larsson míří s novým albem Venus do Prahy! Poslechněte si ho live už v březnu

Popová princezna ze Švédska vystoupí poprvé v Praze jako headliner v rámci svého "Venus Tour". Nové album "Venus" je nyní k dostání všude. Veškeré informace najdete zde na blogu!

VSTUPENKY

Novinka „Venus“ pod vlastním labelem. Poslechnout si ho můžete už teď

Zara Larsson je nedílnou součástí popového světa už téměř 10 let. Švédská zpěvačka nepřestává bavit svět svými nakažlivými hity, vtipem ostrým jako břitva, inteligencí a citem pro nezapomenutelné hooky. Minulý rok nám Zara Larsson přiblížila nové album „Venus“ svými hity „Can’t Tame Her“ a „On My Love“, na kterém spolupracovala s Davidem Guettou.

Teď je konečně k dispozici kompletní nové album! Zpěvačka vydala svůj nový počin v pátek pod hlavičkou vlastního labelu Sommer House. Zara je na něm nebojácnější než kdykoli předtím.

„Je opravdu děsivé něco vytvořit a ukázat to lidem, aby se k tomu mohli vyjádřit. Jsem vlastně velmi hrdá na to, co dělám. Dávám ostatním poznat svou skutečnou a nefalšovanou tvář.“

Zara Larsson
Zara Larsson - Can't Tame Her (Official Music Video)

Ve videu k hlavnímu singlu „Can’t Tame Her“, které vyšlo v lednu 2023, můžete vidět nebojácnou Zaru Larsson ve dvou zcela odlišných podobách. Zara jako vždy vyzařuje svou sebejistotou, která se odráží v její popové hudbě, sebevědomých textech a poselství „Nemůžeš mě zkrotit“. Píseň inspirovanou diskotékou vytvořila společně s britským producentem hitů MNEK, s nímž spolupracovala i na skladbě „Never Forget You“ z roku 2015.

Na novém albu se fanoušci mohou vydat na cestu po vizích Zary Larsson, na které je čeká 12 tanečních popových hitů a emotivních balad. Poslechněte si nové album Zary Larsson zde a naladěte se na její koncert, který se uskuteční už v březnu.

Nevídaná kariéra

Zara Larsson si získala srdce svých švédských spoluobčanů již v mladém věku, vybudovala si nadšenou fanouškovskou základnu a zdokonalila své hudební dovednosti. V roce 2016 prorazila na mezinárodní scéně a definitivně se prosadila jako autorka songů a zpěvačka, která svou nakažlivou energií ohromuje publikum po celém světě.

S debutovým albem „So Good“ (2017) vytvořila Zara Larsson skutečný popový fenomén. Na Spotify se stalo druhým nejstreamovanějším debutem ženské umělkyně a otevřelo jí cestu k mezinárodní kariéře.

Singly, včetně „Never Forget You“, „Lush Life“, „Ain’t My Fault“ a „Symphony“ s Clean Bandit, byly nedílnou součástí tehdejšího léta a staly se hity na věky věků. V roce 2021 následovalo její album „Poster Girl“, které obsahovalo hity jako „Ruin My Life“, „Wow“ a „Talk About Love“ (feat. Young Thug).

Zara Larsson - Never Forget You (Live at Capital's Summertime Ball 2023) | Capital

Pro Zaru Larsson je charakteristická především její všestrannost. Dokáže vystupovat na velkých pódiích, jako je koncert k Nobelově ceně míru, rozezpívat celé publikum na festivalech, ale také inspirovat fanoušky virtuálně na platformách, jako je Roblox. Zara Larsson má před sebou bezpochyby napínavou kariéru a my se můžeme těšit na to, kam ji její vzestup zavede.

Zara Larsson s „Venus Tour“ v Praze

Nenechte si ujít příležitost vidět Zaru Larsson naživo v Praze! Se svým Venus Tour zavítá do Fora Karlín už 6. března 2024. Pokud nemáte ještě vstupenky, tak si je kupte co nejdřív, ať vám tahle show neunikne!

Tip: Pokud nechcete zmeškat novinky o akcích, přihlaste se k odběru našeho newsletteru zde!