Akce

Review

Melanie Martinez přijede na podzim do Prahy. Tady je vše, co byste měli vědět

Americká zpěvačka Melanie Martinez v listopadu odehraje svůj pražský koncert. Tady najdete všechny informace, které byste měli vědět i o celé tour.

Americká alt-popová zpěvačka Melanie Martinez se po několikaleté pauze vrací na hudební scénu. V listopadu přijede do Česka a publiku živě představí své nejnovější album „PORTALS“. Veškeré informace o turné a vstupenkách najdete tady v článku.

Turné začíná 29. října ve švédském Stockholmu a poté se zastaví v Oslu, Kodani, Praze, Miláně, Londýně, Wolverhamptonu, Manchesteru, Glasgow, Bruselu, Amsterdamu, Paříži, Madridu, Lisabonu, a mnoha dalších městech.

Album „PORTALS“ otevírá novou éru

Svým třetím studiovým albem „PORTALS“ navazuje Melanie Martinez na svá předchozí alba a přináší jim vlastní, kreativně propracovaný koncept. Svým nejnovějším počinem dělá tlustou čáru za svým předchozím alter egem „Cry Baby“ a místo toho nově vystupuje jako nadpozemská bytost se čtyřma očima, která se ve videoklipu k písni „THE HATCHING“ vylíhne z vajíčka.

Tuto vizuální estetiku si osmadvacetiletá zpěvačka udržuje po celou dobu propagace alba. Album pojednává o znovuzrození, jejím osobním vývoji, sebelásce, zlomených srdcích a životě na očích veřejnosti, což posouvá zpěvaččin styl až na hranice možností, aniž by však ztratila svůj náladový charakteristický hlas.

Turné PORTALS Tour je oslavou nedávného vydání Martinezina nového hitového alba PORTALS. Album se po svém vydání na začátku tohoto roku stalo Melaniiným nejvyšším debutem v žebříčku Billboard 200. V prvním týdnu se umístilo na druhém místě se 142 000 ekvivalentními albovými kusy, což je pro Martinez třetí po sobě jdoucí albový debut v Top 10 Billboard 200 a zatím největší první týden pro jakoukoli sólovou umělkyni v roce 2023.

Vystoupení na festivalu Lollapalooza Brazil 2023

Melanie Martinez je známá jako performerka, která se ve svých vystoupeních zcela oddává postavám, které sama vytvořila. Estetika celého alba je zakomponována do všech jejích vystoupení. V březnu vystoupila na festivalu Lollapalooza v Brazílii před publikem oblečená jako její nová postava.

Melanie Martinez - VOID (Live from Lollapalooza Brazil 2023)

Start kariéry v castingové show „The Voice“ v USA

Talentovaná zpěvačka začala hrát na kytaru a psát písně už ve svých 14 letech. V roce 2012 se Martinez zúčastnila třetí sezóny americké verze soutěže „The Voice“, když jí bylo pouhých 16 let. Její coververze písně „Toxic“ dodnes patří k nejzajímavějším poslechům celé této show. Společně se svým koučem Adamem Levinem z Maroon 5 se dostala do Top 6 zpěváků a je považována za jednoho z nejúspěšnějších umělců této show vůbec.

Melanie Martinez The Voice Blind Audition - Toxic

Všechny informaci k předprodeji a prodeji – přehledně

Oficiální prodej vstupenek začne v pátek 16.6. 2023 ve 14 hodin.

Vstupenky můžete zakoupit s předstihem v rámci Ticketmaster předprodeje od čtvrtka 15.6.2023 ve 14 hodin.