Akce

Dnes slavíme Mezinárodní den žen. A tyhle ženy už brzy vystoupí se svou show v Praze

Mezinárodní den žen je tu! Abychom to náležitě oslavili, sestavili jsme zde na blogu výběr inspirativních hudebnic z různých zemí a žánrů, které v průběhu roku 2024 vystoupí živě v Praze.

Dnes celý svět oslavuje Mezinárodní den žen a my jsme pro vás při této příležitosti vybrali několik úžasných hudebnic včetně Madison Beer a Fletcher až po Ari Abdul, které ještě v letošním roce přivezou svou show do České republiky. A vy na ně můžete koupit lístky už teď u nás na Ticketmaster.cz.

Tento den je o silných hodnotách rovnosti a úcty k ženám. Spojujeme se, abychom oslavili jejich sílu, odhodlání a úspěchy ve všech oblastech života. Připravili jsme pro vás seznam všech inspirativních žen, které vystoupí tento rok v Praze.

MADISON BEER
Madison rozhodně nemůže chybět na tomto seznamu. Jen málokterá současná hudebnice se dokáže tak silně emočně propojit se svým posluchačstvem jako právě ona. Připravte se už teď v březnu na senzační vokály Madison, která na pódiu v pražském SaSaZu zazpívá své největší hity.

10. 3. 2024 – SaSaZu, Praha

EWA FARNA
Ewa ve 13ti letech vyhrála ocenění Objev roku v Českém slavíkovi a o dva roky později se stala nejmladší držitelkou Slavíka v kategorii Zpěvačka roku. Tehdy 15letá vyrazila jako historicky nejmladší zpěvačka na samostatné turné. Dnes patří mezi nejúspěšnější zpěvačky nejen u nás, ale i v sousedním Polsku.

22. 3. 2024 – O2 arena, Praha

CLOUDY JUNE
Cloudy je německá zpěvačka. Do textů svých songů vkládá silné emoce a otevírá tím témata vztahů, sexuality, rovnosti, duševního zdraví a boří hranice společenských konvencí. Je drsná a zároveň zranitelná. I díky tomu se stala hlasem žen z queer komunity. Její pražský koncert slibuje hudební zážitek.

26. 3. 2024 – Palác Akropolis, Praha

GHOSTLY KISSES
Margaux Sauvé, umělkyně stojící za Ghostly Kisses, vytváří éterický zvuk postavený na poetických příbězích o neopětované lásce. Sauvé se narodila a vyrůstala v Quebecu v rodině, kde se hudba stala nedílnou součástí jejího života. Společně s kapelou přivezou do Prahy už v dubnu jejich show.

13. 4. 2024 – NoD, Praha

FLETCHER
Fletcher svými silnými melodiemi a poutavými texty ovládá hity i srdce posluchačů po celém světě. Ke slávě ji vystřelil hit Undrunk. Queer ikona Fletcher přiveze do Prahy svůj osobní debut Girl of My Dreams, na kterém se disco estetika snoubí s rockovými baladami.

21. 4. 2024 – SaSaZu, Praha

ARI ABDUL
Temná fantazie a fascinující hlas. To je Ari Abdul. Ari žije v New Yorku a pochází z hudební rodiny, kde se poslouchalo všechno od latinských rytmů přes rap metal nebo vintage rock až po pop generace Z. Ari Abdul má obrovské plány a jedním z nich je právě její koncert v Praze!

12. 5. 2024 – Rock Café, Praha

KATHERINE RYAN
Oceňovaná komička, spisovatelka, moderátorka a herečka Katherine je tvůrkyní a hvězdou hitu The Duchess společnosti Netflix a dvou komediálních speciálů Netflixu: In Trouble a Glitter Room, stejně jako Missus z roku 2022. Katherine se svou novou živou show Battleaxe vyrazí do Prahy!

14. 9. 2024 – RockOpera Praha

Tohle byla jen ochutnávka skvělých hudebnic, které do Česka dorazí. Na naší domovské stránce dnes najdete kompletní výběr všech inspirativních žen, které u nás vystoupí. Nezapomeňte sledovat naše události a přihlaste se k odběru našeho newsletteru zde.