Akce

Preview

50 Cent vyráží na celosvětovou tour. Na podzim dorazí do pražské O2 areny

U příležitosti 20. výročí vydání svého legendárního debutového alba „Get Rich or Die Tryin'“ vyráží 50 Cent na velké turné po celém světě a nevynechá ani Prahu! Svůj koncert v pražské O2 areně odehraje 28. října 2023.

Speciálním hostem na jeho koncertech nebude nikdo jiný než Busta Rhymes. Veškeré informace o celosvětové tour a vstupenkách se dozvíte na odkazu níže.

50 Cent vyráží na The Final Lap Tour 2023 na počest svého debutu z roku 2003

Na své celosvětové „The Final Lap Tour“ vystoupí rapová ikona s řadou písní, včetně oblíbených skladeb fanoušků a hitů z hudebních žebříčků. Nebudou chybět ani skladby, které živě nezazněly již několik desítek let. Nedávno ohlášené turné 50 Cent zahájí 21. července 2023 v Severní Americe, přesněji v Salt Lake City, a poté navštíví téměř 40 měst v USA a Kanadě.

Do Evropy pak 50 Cent zavítá 28. září 2023, kdy v Amsterdamu zahájí druhou část turné. Například v sousedním Německu má 50 Cent naplánováno pět koncertů, které zahájí v Hamburku před tím, než zamíří do Skandinávie. Během turné se zastaví také v polské Lodži a poté se vrátí do Německa na další dva koncerty v Berlíně a Oberhausenu. Po okružní cestě na jih, včetně strhujícího koncertu v Curychu, se 50 Cent vrátí do Německa, kde vystoupí v Mannheimu a Mnichově.

Na svém turné 50 Cent nevynechá pražskou O2 arenu, kde vystoupí v sobotu 28. října 2023. Poté se vydá do Francie, Irska a Velké Británie, a to až do poloviny listopadu. Nenechte si ujít příležitost vidět ho naživo a vydejte se na jeden z jeho koncertů!

20. výročí mistrovského díla Get Rich or Die Tryin‘

Album 50 Centa Get Rich or Die Tryin‘ je bezpochyby považováno za jedno z nejvýznamnějších rapových alb roku 2000. Vydáno bylo 6. února 2003 a celosvětově se ho prodalo přes 12 milionů kopií. Album nejenže zajistilo 50 Centovi komerční úspěch, ale také silně ovlivnilo gangsterskou rapovou scénu na východním pobřeží Ameriky. Díky crew okolo G-Unit a D-12 byl 50 Cent už nějakou dobu známý, ale sólový debut touto scénou pořádně otřásl.

50 Cent & Eminem – Patiently Waiting (The Detroit Show) (2003)

Debutové album 50 Centa se od začátku do konce vyznačuje těžkými beaty, tvrdými a upřímnými texty a neutuchajícími rytmy. Zrodily se na něm některé z nejslavnějších hiphopových skladeb roku 2000. Každý fanoušek rapu dnes zná písně jako „In Da Club“, „21 Questions“ a „P.I.M.P.“. Texty písní se zabývají tématy, jako je násilí, obchod s drogami, boj o přežití a život v ulicích New Yorku.

Producenty jeho alba byli Eminem a Dr. Dre a vyšlo u jejich vydavatelství Interscope Records a Shady Records. Album katapultovalo 50 Centa přímo do nejvyšší mezinárodní hiphopové ligy a okamžitě ho vyneslo mezi přední umělce gangsta rapu.

Není tak divu, že během Super Bowl Halftime Show 2022 a pocty rapu západního pobřeží samozřejmě nechyběl 50 Cent vedle Dr. Dre, Snoop Dogga, Eminema, Mary J. Blige a Kendricka Lamara:

Dr. Dre, Snoop Dogg, Eminem, Mary J. Blige, Kendrick Lamar & 50 Cent FULL Pepsi SB LVI Halftime Show

50 Cent v pražské O2 areně: Veškeré informace o vstupenkách

VIP PACKAGES: GA Early Entry Package
• Jedna vstupenka na stání
• Dřívější vstup na koncert před ostatními návštěvníky
• Speciálně navržený VIP dárek • Upomínková vstupenka.
• Upomínkový VIP laminát se šňůrkou na krk
• Koordinátor na místě a místo pro vyzvednutí VIP balíčku

Premium Seated Package
• Jedna vstupenka na nejlepší sezení
• Speciálně navržený VIP dárek
• Upomínková vstupenka.
• Upomínkový VIP laminát se šňůrkou na krk
• Koordinátor na místě a místo pro vyzvednutí VIP balíčku